Laatusuklaa

BRUNBERG Suklaalevyraadissa

Brunberg tryffelisekoitus (300g)
Tuotteen Brunberg tryffelisekoitus (300g) valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Brunberg -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Adolfina Romanov 29.05.2018 : Eivät mitenkään pahoja, mutta äärimmäisen hyödyttömiä ja mitäänsanomattomia. Juhliin kannattaa varata muitakin karkkeja.

herkuttelija 08.01.2015 : Joka joulu on tapanani ollut testata joku tryffeli muun perussuklaan lisäksi. Jo monena vuonna on tarkoitukseni ollut ottaa tätä perinteistä tuttua kotimaista, mutta jostain syystä valintani on aina lopulta osunut johonkin vieraaseen kilpailijaan. Ja aivan syyttä. Kyllä tämä Brunbergi ulkomaalaiset perustuotteet aina peittoaa. Aluksi ehdoton suosikkini oli nougat. Mutta sitten toisena päivänä taas mokka vei voiton ja taas toisena perustryffeli maistui parhaalta. Eli juuri ainakin omaan maisteluuni tämä sekoitusrasia oli varsin oiva valinta. Jos väkisin jotain negatiivista hakee, niin tuo pieni rasvaisuus joka tryffelistä suuhun jää vähän häiritsee. Tulee silti olemaan jatkossa varma valintani joulun herkutteluun. Ja luultavasti muulloinkin.. :)

Kaakaolehmä 06.01.2014 : Hieman liian voimaisia makuuni. Tryffeli paras, sen jälkeen nougat ja viimeiseksi mokka. En kokeillut kohmettaa jääkaapissa - olisi ehkä pitänyt.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset