Laatusuklaa

BRUNBERG Suklaalevyraadissa

Brunberg kevätsuukko
Tuotteen Brunberg kevätsuukko valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Brunberg -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaakuorrutteiset, Vaahtomakeiset.
 

Annamari 26.04.2017
Odotuksen korkealla! Sitrus tuoksuu ohuen tumman suklaakuoren läpi. Ei maistu niin raikkaalle kuin toivoin, jopa hento saippuaisuus mukana. Toki tämä hyvää on, mutta perinteiset suukkomaut voittavat. 3 p.

Jenni V 24.05.2016
Kevät toi kevät toi kevätpusut kauppaan... Ja minä jääkaappiini. Muotohan on jo tuttu, ohuelti tummaa suklaata päällä, pehmeähkö vohveli pohjana ja vaahto-osassa on tällä kertaa mausteena sitruuna-aromia sekä limemehutiivistettä. Varsin on happaman mausteen tähän kyllä valinneet, vähän on liian pistävän kirpsakkaa minun makuun... Ehkä olisi vähän sokeria tarvinnut lisää, ja vähän vähemmän limemehua...

Päivi 17.04.2015
Tumma suklaakuorrute päällä. Sisällä keltaisen vihertävää vaahtoa. Sitruuna-lime kausimaku. Kyllä tästä sitrushedelmän maistaa. Vaahto pehmeää ja vahvasti maistuu sitruuna-lime. Sopii hyvin yhteen tumman suklaan kanssa. Raikastaa tummaa makua ja toimii tasapainotteena. Kuorrute ei ole ohut vaan sitä on reippaasti käytetty. Mikä on hyvä asia. Pohjalla oleva keksi on pehmeä. Hyvä että siinä on koloja ja siellä täytettä lisää. Keksi itsensä kyllä mauton mutta mukavaa suutuntumaa saa ja koloissa olevat täytteet pirskahtelevat suussa. Tuote ihan mukava uutuus kausimakuna, muttei aiheuta silti ostovimmaa että saatava lisää. Kertakokeiluna ihan ok. Tulee kyl syötyä ja otettua jos tarjotaan.

Kirsi I 13.04.2015
Sesonkisuukko, joka on kääritty kirkkaanvihreään folioon. Tasaisen ohuen suklaakuoren alla on kirpeää ja voimakkaan happamen sitruunaista vaahtotäytettä. Tähän asti ihan ok, mutta pohjassa oleva vohveli on aivan uskomattoman kuiva ja kitalakeen tarttuva. Muistaakseni ihan näin kuivakoita ei suukkojen vohvelit ole olleet. Oli se täytekin turhan kirpakkaa.

Jarkko 19.03.2015
Kausimauksi nimetty sitruuna-limeinen suukko osui silmiini marketissa ja jostakin syystä tuote päätyi ostoskoriini saakka. Liekö keväisellä auringonpaisteella oma vaikutuksensa asiaan, sillä en kovinkaan yleisesti tee heräteostoksia. Kuorrutesuklaa on maitosuklaata tummempaa, mutta kaakaoprosentista ei löydy mainintaa paketissa. Todella ohuen suklaakuoren alta löytyy kellertävänvihertävä vaahto, joka tuntuu yllättävän löysältä suhteessa muistikuviini aiemmista suukkokokemuksista vuosien takaa. Sitruuna ja lime ovat yhdessä ja erikseen sellaisia makuja, että pahimmillaan niistä syntyy sääskimyrkyn ja tiskiaineen makuinen tuote. Valitettavasti tässä on nyt vähän käynyt niin. Raikkauden sijasta mausta tulee enemmän mieleen em. kemikaalit ja silloinhan on selvä, että nautinto ei ole suurta. Kaipaisi kovasti tuotekehitystä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset