Laatusuklaa

BRUNBERG Suklaalevyraadissa

Brunberg suukko banaani
Tuotteen Brunberg suukko banaani valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Brunberg -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet, Vaahtomakeiset.
 

Marja 02.12.2010
Siis banaani suukko! Aivan ihanaa kun saa tuoreena. Suklaa ja banaani yhdistettynä mahtavan makuista. Suukon sisällä oleva kreemi sulaa melkein suussa ja siitä jää ihana jälkimaku vaikka en tällähetkellä suukkoja syö niin tunnen sen ihanan maun suussa. Suukot ovat oiva välipala kun tekee mieli jotain hyvää ja pientä. Minusta siitä saa mukavasti energiaa ja potkua päivään. Töissä meillä on tapana tuoda herkkuja aamukahville ja minä usein vien juuri suukkoja. Eikös se ole että suukko päivässä pitää mielen virkeänä ;D

Antti M 29.10.2007
Pusut ovat aina olleet yksi suosikeistani; nykyään tulee ostettua vain harvoin mutta isoja määriä, kun sopiva tarjous osuu kohdalle. Silloin mätetäänkin sitten kaksin käsin pusuja huuleen! Sitkas vohvelipohja pitää hyvin vaahdon kasassa, kunnes viimeiseksi nakerretaan sekin hyvällä ruokahalulla. Yleisesti pusut saisivat olla ehkä hieman pienempiä eli vaahtoa on liikaa.

Banaanivaahdolla varustettu pusu ei oikein uppoa muutamaa maistiaista enempää mutta sopii sekin sekoitettuna muiden kanssa. Tämän tilalle perusvalikoimaan voisi puolestani keksiä jotain uutta vaihteeksi...

Antti H 02.02.2007
Tummasuklaa - vaahtoyllätys. Vaahdossa maistuu appelsiini joka laskee pisteet. Pohja on sitkeää ja hyvää.

Satu 02.02.2007
Tummalla suklaalla päällystetty neekerinpusu, jonka vohvelipohja on kohtuullisen pehmoinen ja täyte (kai) mansikkavaahtoa. Ei minun makuuni. Muistattehan syödä pohjan ensin? : )

Antti K 01.02.2007
Mansikka-suukko.... kohtalaisen hyvää mutta sinäänsä suklaa ei ole pääosissa. Näitä suukkoja on jokainen suomalainen syönyt varmaan penikasta asti ja makuun on varmaankin tottunut. Suukko maistuu just sille, mansikkavaahto sisällä hyvää, tummasuklaa hyvää, vohveli hyvää, koko hyvä. Kuitenkaan kokonaisuus ei puhuttele minua niinkään, eikä varsinkaan suklaana joten arvosanaksi tulee vaatimaton 2.

Jarkko 01.02.2007
Pusuja pusuja pusuja, kukapa niistä ei tykkäisi. Tuttu kaava: tummaa suklaata pinnalla ja vaahtoa sisällä. Vaahdon maku on niin mieto, että en tuunnistaisi sitä banaaniksi, jos en olisi tuotetta itse ostanut. Namia kuitenkin kaikessa makeudessaan. Pohjan vohvelikiekkokin on mukavan pehmeä.

Rami 01.02.2007
Vautsi, afroamerikkalaisen pusuja! Mikä täyte, persikkako? Taitaa olla niitä aitoja alkuperäisiä, joissa parasta se pohja. Täyte ei vakuuta, ne muut maut on parempia. 3 vai 4? 3.

Minna R 01.02.2007
naminami, neekerinpusu! Suklaa rasahtaa hampaissa ja sisältö on juuri sopivan pehmeää ja makeaa vaahtotäytettä. Banaanitäyte ei tosin ole suosikkini. Vohvelipohja on juuri sopivan sitkasta purtavaksi. Nam! Banaaninmausta yksi miinuspiste.

Susanna K 01.02.2007
Ei epäilystäkään, tämä on pusu! Tumman ohuen suklaakuoren sisällä hienohko vaahtomainen vaniljatäyte. Pusut toimii aina. Lopussa vohvelikerros, johon pusun syönti päättyy.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset