Laatusuklaa

BRUNBERG Suklaalevyraadissa

Brunberg lakritsitoffeepalat
Tuotteen Brunberg lakritsitoffeepalat valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Brunberg -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 18.06.2015
200g pussi maitosuklaalla kuorrutettuja lakutoffeepaloja. Oikeastaan ostin pussin leivontaa varten, kun halusin tehdä gluteenittoman lakun makuisen kakun. Päädyin paloittelemaan toffeita täytteeseen, sekä koristelemaan sillä kakkua myös ulkoa. Rakenteensa puolesta voin näitä paloja leivontaan suositella, sillä se oli kuin muovailuvahaa, helppo leikata veitsellä ja pyörittelin siitä sormilla vaivattomasti koristepallosia, luovempi osaa varmaan muovailla hienompiakin tekeleitä :-)

Minulle kuitenkin maku merkkaa eniten, ja jos ostaa itselleen sohvan nurkkaan kaveriksi pussin näitä, niin varmasti tietää makeaa syöneensä. Tuotteena tämä on luullakseni aika samaa tavaraa kuin lakritsialkutoffee, nyt vaan päälle on päänyt (todella) ohut kerros suklaata, josta ei kyllä makuun juurikaan lisäarvoa tule. Toffee on fudgemaista, TODELLA makeaa eikä siinä ole salmiakin terävyyttä juurikaan, vaikka sitä ainesosissa pikkuisen onkin. Minulle yksi sellaisenaan syöty pala oli ihan riittävästi makeuden puolesta. Minusta ei oikein napostelupussi-konseptissa toimi, ja suklaata olisi saanut olla mielestäni reippaasti enemmän.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset