Laatusuklaa

BRUNBERG Suklaalevyraadissa

Brunberg minttutryffelipatukka
Tuotteen Brunberg minttutryffelipatukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Brunberg -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Salla Elina Salo 17.05.2009
Ai kamala, kun on karmeaa suklaata! Saippuahyytelöltä maistuvaa, etovannäköistä vihreää hyhmää sisältävä suklaapäällysteinen patukka. Tryffeliosio jäi kokonaan huomaamatta hirvittävän minttuyllätyksen takia. Suklaakuori halkeilee patukan päällä todella helposti kauttaaltaan ja saa koko patukan näyttämään epämääräiseltä ja nurkasta löytyneeltä. Suklaakin maistui halvalta ja rasvaiselta. Tiedän jatkossa kiertää tämän tuotteen kaukaa.

Antti M 16.10.2007
Tumma suklaapäällinen tuoksahtaa hivenen epäilyttävälle mintulle. Suklaa on laadukasta mutta mintun erikoinen sävy on jotain hieman hämmentävää odotuksiin nähden; ei liian makeata onneksi mutta ehkä jopa liian laimeaa, että saisi kunnolla nautittua tästä. Liian esanssista tämä ei myöskään ole eli siitä neljäs pinna.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset