Leader Vegeway Leader Vegeway

BRUNBERG Suklaalevyraadissa

Brunberg vadelmatryffelipatukka 56%
Tuotteen Brunberg vadelmatryffelipatukka 56% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,86 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Brunberg -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Patukat.
 

Annamari 21.12.2015
Tummasuklainen patukka, jossa sisällä kaksikerroksinen täyte, alla vaaleampaa tryffeliä ja päällä punainen marmeladimainen kerros. Tuoksu on melko mieto eikä juuri paljasta mitää mausta. Kerrokset erottuvat mukavasti ja tekeekin mieli maistella niitä myös erikseen. Mielestäni brunbergin tryffelit ovat aivan ihania ja niin myös tryffelikerros on todellakin makuuni. Mutta ei vadelmakerroskaan ole huono ja tuo todella kivan säväyksen patukkaan. En tiedä, miksi ei ole tullut aiemmin maistetuksi tätä, mutta onpa kyllä hyvää, tasapainoinen kokonaisuus, johon ei kritisoimista. Samalla makeaa ja kuitenkin suklaakin maistuu ja marmeladi tuo raikkautta. Ostan toistekin.

Jenni V 12.11.2013
Odotin aluksi tämän patukan olevan mokkaversion sisar, mutta tämä olikin aivan oman tyyppisensä. Patukassa on tasasuhtein täytteenä kerros tryffeliä ja kerros vadelmamarmeladia, ja kokonaisuus on silattu ohuella kerroksella 56% tummaa suklaata. Parasta patukassa oli että se ei ollut liian makea tai rasvainen, ilmeisesti tätä oli lähdetty hakemaankin kun tryffeliä on verraten vähän. Suklaa on hyvää, mutta suurin pettymys oli marmeladi. Vaikken yleensä makeasta marmeladista pidä niin tässä se oli liiankin mautonta, sellaista hyytelömäisen pliisua. Vadelman ominaismaku olisi saanut tulla esiin selvemmin, nyt kerros jäi vähän vetiseksi ja vesitti samalla myös tryffelikerroksen makua. Tavallaan kiva idea, mutta toteutuksessa on petrattavaa.

Salla Elina Salo 16.05.2009
Ylimakeaa vadelmamarmeladia sisältävä tummasuklaakuorrutteinen patukka. Marmeladin makeus avaa silmät, todellinen sokeripommi. Suklaa maistui vain ohikiitävänä hetkenä suussa, eikä siitä jäänyt mitään makua. Hyvin sokerinen jälkimaku säilyi suussa pitkään.

Antti M 15.10.2007
Tumma suklaapäällinen tuoksahtaa hienostuneelle. Litteää patukkaa puraistessa kokonaisuus pysyy hienosti kasassa maistuvan marmeladitäytteen ansiosta, jota on noin puolet sisuksesta. Alaosa sisällöstä on hyvää tryffelisuklaata, joka erikseen veisi kielen mennessään. Todella onnistunut, ellei paras, marmeladisuklaaviritys niistä pitäville!

Satu 14.06.2006
Vadelman ja suklaan makuyhdistelmä toimii mutta patukan koostumus on epämiellyttävä. Paksu nougatmainen pehmeä pohjasuklaa, kiinteä marmeladivadelma ja kova suklaakuorrutus. Suu ei osaa päättää purrakko vai imeä. Kääk!

Antti H 14.06.2006
Huh, tulee mieleen se joulukarkki-Julia. Yhtä pahaa.

Jarkko 16.08.2005
Tummanpuoleisen suklaakerroksen alla on kerros vadelmamarmeladia ja tryffelintapaista. Suklaan maku on liian voimakas, jotta vadelmalla olisi mahdollisuuttakaan tuoda itseään esille. Patukka maistuu siis suklaalle ja tuntuu hieman rasvaiselta tryffelin koostumuksesta johtuen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet