Fazer

ARLA Suklaalevyraadissa

Ingman Susette minttusuklaavanukas
Tuotteen Ingman Susette minttusuklaavanukas valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Arla -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Jarkko Karhunen 16.02.2008 (Jäsenprofiili)
Muistikuvat aiemmista Susette-kokemuksista on sellainen, että kermaa olisi ollut paljon enemmän kuin tässä. Edes vanukkaan koko pintapuoli ei peity kermavaahdosta. Tuotteen nimestä tietenkin osasin odottaakin mintun makua muodossa tai toisessa, mutta yllätyin kuitenkin mintun raikkaasta ja voimakkaasta mausta. Se todellakin hallitsee tuotteen makua. Jos olisin minttusuklaan ystävä, niin olisi varmaan tämänkin tuotteen fani. Nyt vaan ei ihan kohdanneet kysyntä ja tarjonta. Ihan ok tuote, mutta aivan liian minttuinen minun makuuni.

Antti M 20.01.2008 (Jäsenprofiili)
Muovipikarissa on ilmaa kerrakseen eli annos vain pienenee,,, Kermavaahto päällä vielä menettelee mutta itse vanukas tuoksuu jo pettymykselle eikä makukaan lupauksia täytä. Oikeastaan tämä on todella pliisu esitys eli ei kaakaoista makua eikä kunnon minttuakaan vaan jotain vesitettyä mömmöä. En osta toiste.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani