Leader Vegeway Leader Vegeway

ARLA Suklaalevyraadissa

Arla Susette choco dream suklaa
Tuotteen Arla Susette choco dream suklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Arla -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Kirsi I 14.06.2012
Ilmavan oloinen jälkiruokavanukas, tuoksu on vaatimaton. Väri on kaunis tumman suklaan ruskea. Maku toisaalta voimakkaan kaakaoinen, toisaalta vetinen. Kuin veteen tehtyä kaakaota. Ihan hyvää, mutta tavanomaista, suklaa tässä oli kuitenkin paras osa.

Jarkko 20.05.2012
Tämä uutuusvanukas on totisesti tiivistä tavaraa. Vaikka lohkeavan vanukkaan seassa on hieman ilmakupliakin, tuntuu tämä todella tiiviiltä ja jämäkältä tavaralta. Maussa huomaan ensimmäisenä makeuden puuttumisen. Tulee jopa mieleen, että tähän olisi pitänyt lisätä hitunen lisää sokeria. Vaikka koostumus on erittäin miellyttävä, on maussa aikalailla toivomisen varaa. Makeuden puutteen lisäksi tästä jää outo metallinen jälkimaku, vai onko se edes jälkimaku, kun se tuntuu jo syödessä? Tuote on vähälaktoosinen ja purkin kyljessä lukee maininta "sisältää aitoa suklaata". No, viimeksimainittu lause ei anna valveutuneen mainoslauseiden tulkitsijan korvissa minkäänlaista lisäarvoa tuotteelle. Arvosana liikkuu kakkosen ja kolmosen välimaastossa, ehkä kuitenkin niukasti lähempänä kolmosta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet