Leader Vegeway

ARLA Suklaalevyraadissa

Arla Susette choco dream suklaa
Tuotteen Arla Susette choco dream suklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Arla -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Kaakaolehmä 14.09.2012 : Häviää appelsiiniversiolle, sillä rakastan appelsiinisuklaata. On tämäkin ihan hyvää, mutta säväys puuttuu, ja se tulee appelsiinista ;)

suklaahirviö 28.05.2012 : Olen aika ihastunut tähän uutuuteen. Sen koostumus on täydellistä suklaavanukasta ajatellen. Vanukas on ilmavaa, melkein ratisevan ilmavaa, mutta silti jämäkkää (en tiedä kuinka se on saatu aikaan) niin, ettei tule hetkeksikään sellainen olo kuin söisi pelkkää höttöä. Tämä ei ole liurua, vetisen makuista tuotetta, vaan ihan oikeasti hyvää.. nam! Sisartuotteet (capuccino ja appelsiini) eivät ole niin onnistuneita. Tässä vanukkaassa on myös sopivasti kaakaiosta makua, eikä se maistu suuhun liian makealta. Tätä olen jo ostanut monta kertaa!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet