Leader Vegeway Leader Vegeway

ARLA Suklaalevyraadissa

Arla Susette choco dream appelsiini-suklaa
Tuotteen Arla Susette choco dream appelsiini-suklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Arla -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Kirsi I 11.06.2012
Jälkiruokavanukasvaahto ei tuoksu paljoakaan. Maistuu kirpeän appelsiiniselle, mutta suklainen maku on vaisu ja vetinen. Vetisyys on mieleenpainuvin seikka tässä suklaaunelmassa.

Jarkko 21.05.2012
Uutuusvanukas on maustellu suklaan lisäksi appelsiinillä ja ennakko-odotukseni ovat melko korkealla. Koostumus on tässä samanlainen kun juuri hetki sitten arvioimassani appelsiinittomassa uutuusvanukkaassa, eli jämäkkä ja hyvä. Ainoa merkittävä ero näiden välillä on siis tuo appelsiinin maku ja keskitynkin nyt siihen. Se ei nimittäin ole erikoisen hyvä. Siinä on jotain pistävää, joka ajoittain jopa tuo mieleen alkoholin maun. Tuskinpa se alkoholia tietenkään on. Olipa harmi, että appelsiinin lisääminen ei ole onnistunut tämän paremmin. Se kyllä laskee tämän tuotteen arvosanan jopa keskinkertaiseksi jääneen appelsiinittömän version alapuolelle. Voi pettymysten pettymys.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet