Leader Vegeway

ARLA Suklaalevyraadissa

Arla Susette choco dream appelsiini-suklaa
Tuotteen Arla Susette choco dream appelsiini-suklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Arla -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Kaakaolehmä 01.08.2012 : Tämä on minulle tehty! Koostumukseltaan tämä on ennemmin vaahtomaista kuin litkua, joka on hyvä juttu! Appelsiiniaromia on laitettu liian varovasti, se ei maistu tarpeeksi. Mutta oikeanlainen koostumus pelastaa paljon... Yleensä en vanukkaista pidä, mutta tätä voi ostaa toistekin, joka on jo suuri saavutus!

suklaahirviö 28.05.2012 : Tässä appelsiinisessa versiossa on sama ongelma kuin capuccinon kohdalla: appelsiinin makua on todella niukasti. Muuten ei voi kuin kiitellä Ingmanin vanukasuutuuksia.

Chi 22.05.2012 : Ei tämä nyt pahaa ole, mutta enempää pisteitä ei voi antaa tunkkaisesta ja keinotekoisen oloisesta mausta. Vaahto on aivan liian raskasta ja appelsiinia näkyy olevan vain aromina.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet