Leader Vegeway Leader Vegeway

ARLA Suklaalevyraadissa

Arla powercow vanukas maitosuklaa
Tuotteen Arla powercow vanukas maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Arla -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Jenni V 29.09.2013
Mikähän siinä on että minulle maistuu paremmin nämä Arla Ingmanin lastenvanukkaat kuin aikuisille suunnatut Susettet? Johtuisiko siitä, että nämä on oikeasti laadukkaampia? Tässäkin vanukkaassa on hieman enemmän suklaata kuin vastaavassa Susettessa, ja rakennekin on minusta huomattavasti vähemmän vetinen. Sellainen perusvanukashan tämä on, selkeän maitosuklainen ja kovin makea, joten en henno tälle enempää antaa kuin perustason pisteet, mutta kyllä tämä voimalehmä antoi köniin Susettelle silti kuusi nolla.

Jarkko 18.04.2013
Pienenoloinen, mutta kuitenkin 120g nettopainoinen vanukas on vaaleaa maitosuklaata. Tuotetiedot on priontattu mustalla tekstillä punaiseen kanteen niin pienellä (tahallisesti?) että en yritäkään selvittää paljonko (jos ollenkaan) tässä tuotteessa on suklaata. Vaalea vanukas on juuri ja juuri lohkeavaa sorttia. Maku on miedon suklainen ja suutuntuma sileä. Vähän enemmän makua olisin kuitenkin kaivannut tähän ja tietenkin isompaa purkkikokoa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet