Leader Vegeway

ARLA Suklaalevyraadissa

Arla powercow vanukas päärynä-suklaa
Tuotteen Arla powercow vanukas päärynä-suklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Arla -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Jarkko 15.01.2014
Päärynä ja suklaa yhdessä, kuulostaa ihan taivaalta. Vaan eipä ollut liian helpoksi tehty tämän tuotteen löytämistä. Kaksi Oulun cittaria ja kaksi prismaa piti koluta ennen kun löytyi koko powercow-sarjaa. Avatessa huomaan, että vanukas on juuri ja juuri lohkeilevaa sorttia, joka on hyvä juttu. Alkumaku ei ole niin herkullinen kuin olisin toivonut. Se on jopa hieman teollinen. Päärynän maku hiipii hiljalleen esiin (tässä vaiheessa siirryn purkkiin kaksi) ja pääseekin, mutta voisi se maistua enemmänkin. Tokihan suklaan maku on myös tärkeä ja sitä tässä mielestäni on, vaalean suklaan. Kaakaojauhetta on tuotteessa 1,1% eli ei kauheasti. Ihan täydelliseksi tätä ei voi kehua, joten en anna täysiä pisteitä. Liikutaan kyllä kuitenkin varsin lähellä. Vähän lisää päärynää ja se teollisuushallinen alkumaku pois...

Kirsi I 09.01.2014
Pirtsakanvihreä purkki, josta leyhähtää nostalgisen päärynäjäätelön tuoksu, kun kansifolion avaa. Vanukas on rakenteeltaan vetelää, näyttää houkuttelevan kiiltävältä. Väriltään vaalean maitosuklaan ruskeaa. Maku on miellyttävä sekoitus esanssipäärynää ja mietoa maitosuklaata, ei ole liian ylimakeaa eikä kitkerää. Purkillinen tyhjeni ihan huomaamatta. Hyvinkin kelvollinen pikkumakea välipala.

Jenni V 29.09.2013
Tämä on vissiin uutuusvanukas, ei aiemmin ole ainakaan sattunut silmiin. Pirteän vihreä purkki lähti kotiin. Tuoteselosteen mukaan kyseessä on päärynän ja suklaan makuinen kaakaovanukas, eli varsinaisesti tuote ei suklaata sisällä, ja kaakaotakin on ainoastaan 1,1%. Päärynän maku tulee luontaisista aromeista, ja sellaiselle esanssisellehan päärynällehän tämä tuoksuu ja maistuu. Itse vanukkaan koostumus on minusta hyvä tällaiseksi "lasten" vanukkaaksi, sopivan lusikoitava eikä vetinen. Tosin kermainen tai silkkinen ei rakenne ollut. Päärynä oli aluksi oikein hyvä twist maussa, ihan kuin olisi suklaakuorrutteista päärynäjäätelöä vedellyt vain toisessa muodossa, mutta purkin tyhjentyessä alkoi päärynäesanssi jo sitten tökkiä, makuun alkoi kyllästyä, ja vanukaskin alkoi tuntua hiukan liian makealta. Ehkä tämä toimisi paremmin jonkunnäköisenä kerrosvanukkaana, koko purkillinen oli minulle vähän liikaa. Kolme pistettä, hyvä yritys.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet