Leader Vegeway

ARLA Suklaalevyraadissa

Ingman Susette nougatvanukas
Tuotteen Ingman Susette nougatvanukas valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Arla -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Jarkko 11.01.2014
Nougat on inhokkini suklaatuotteissa, jos jauhettua pähkinää suklaaksi voi kutsua. Tässä tuotteessa suklaata on 1,8% joka grammoiksi käännettynä tarkoittaa 2,25 eli noin puolikas napolitaani. No, eihän toki muissakaan vanukkaissa suuria suklaamääriä ole ja hyvällä tuurilla tämäkään ei maistu edes nougatilta. Vähälaktoosisen kokonaisuuden pinnalla on pieni kermakerros. Toiveeni toteutuu maun osalta, tämä ei juurikaan maistu nougatilta. Mielikuvituksen avittamana tämän "normivanukkaasta" poikkeavan maun saattaa mieltää syödessä nougatiksikin, mutta jälkimaussa maistan vihreän viinirypäleen. Kyllä, luit oikein.

Jenni V 29.09.2013
Nettisivujen mukaan kyseessä on "täyteläinen, kermavaahtoruusukkeella koristeltu maitosuklaavanukas". No joo, kyseessä on suklaavanukas, onhan suklaata peräti 1,9%, ja lisäksi kaakaojauhetta. Täyteläisyyttä vanukas ei mielestäni ole nähnyt, nougatversio ei ole kylläkään vetinen ja rakenne on sopivan lusikoitava, mutta silkkistä tai kermaista ei vanukas millään muotoa ole. Makeus puskee liiaksi läpi. Nougata en mausta saa irti muuten, kun kyseessä on vaaleamman suklaan makuinen vanukas kuin maitosuklainen sisarensa, ja tämän version plussaksi voi laskea sen ettei maku ole niin vetinen.

Kermaruusuke päällä on valahtanut täysin lattanaksi, joten ulkonäkö ei ole ihmeellinen, mutta kerma on sentään aitoa kermaa ja sen rakenne on aidon löysän kermavaahdon. Ei siis mitään teollista korviketta, hyvä! Toisaalta en välttämättä kermaa vanukkaaseen kaipaa, jos itse vanukas on tarpeeksi hyvää. Tässä versiossa on valitettavasti vielä paljon paranneltavaa, joten hyvä että kermaa oli mukana. Juuri ja juuri kolmoseen asti tuote kömpii.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet