Leader Vegeway

ARLA Suklaalevyraadissa

Arla Susette choco dream minttu-suklaa
Tuotteen Arla Susette choco dream minttu-suklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Arla -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Jarkko 09.01.2014
Tämän vanukkaan koostumus ei ole juurikan vanukasmainen vaan tämä on enemmänkin paksua vaahtoa. Tuote on ilma(kupli)a täynnä. Mintun maku on onneksi melko mieto, se ei peitä alleen kaikkia muita makuja, kuten minttutuotteilla yleensä on tapana. Suklaisuutta tuotteessa on ihan riittävästi vanukkaaksi. Vanukasmaisempi koostumus olisi nostanut pisteitä yhdellä.

Jenni V 29.09.2013
100 gramman pikkupurkki tuhtia vaahdotettua vanukasta. Kaupan hyllyllä tuote näyttää naurettavan kokoiselta, mutta syötyäni purkin sisällön huomaan että koko oli mitoitettu täysin oikein. Mintun maku tulee luontaisista aromeista, ja vanukkaassa on kaakaojauheen lisäksi 5% suklaata, jota toitotetaankin purkin kyljessä isoin kirjaimin. Maistellessani tavallisia Susette-vanukkaita kehuin niiden sisältämän kermavaahdon rakennetta ja makua aidon oloiseksi. Noh, ilmeisesti tehtaalla on jäänyt sitä pahaa teollista kermavaahtoa varastoihin kun tämä choco dream-versio oli kuin olisi syönyt sellaista kermavaahtoa suklaalla ja mintulla varustettuna koko purkillisen. Suutuntuma on liukkaan rasvainen, ja heti ensimmäisestä lusikallisesta oli inhottava olo että tarvitsee vedellä pelkkää kermavaahtoa purkillinen. Ehkä tällainen tuote olisi kirinyt kolmeen pisteeseen jos se olisi ollut vähemmän makea ja tummemman suklainen (joka sopii mielestäni myös mintun makuun paremmin), mutta tällaisenä ei millään yli kahta pistettä heru.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet