Leader Vegeway

ARLA Suklaalevyraadissa

Arla cocio maitokaakaojuoma sport
Tuotteen Arla cocio maitokaakaojuoma sport valmistusmaa on Tanska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Arla -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Proteiinipatukat ja -juomat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 23.03.2014
Puolen litran pullo proteiinilla silattua juomaa löytyy maitokaapista, ja se kertoo siitä ettei proteiinia nyt mitään supermäärää ole. Juoma vastaakin lähinnä Valion plus-tuotteita, jossa proteiinia on 50% enemmän kuin tavallisessa maidossa. Sokerissa ei sitä vastoin ole säästelty, pullollisesta löytyy sitä peräti 50g eli puoli pulloa saa luvan riittää kerralla välttyäkseni sokerihumalalta. Kaakaojauhetta on 1,3%.

Pullo on inhottavan epäekologinen, paksua muovia, ja toivoisin sen olevan kierrätettävä, mutta ei ole. Toisaalta plussaa siitä, että ostamalla tuotteen tuin suomalaista juniorijääkiekkoilua. Ravistan puolikasta pulloani, ja juoma vaahtoaa jopa epätavallisen hyvin, mutta vaahto sekä itse juoma ovat silti vetisen tuntuisia, johtuen todennäköisesti siitä että rasvaa on vain 0,5%. Juoma on ihan ok, mutta ylimakeus sitä vaivaa ja peittää myös kaakaon makua. Parempiakin proteiinijuomavaihtoehtoja on, joten annan vain 2 pistettä.

Jarkko 20.11.2013
Ostin tämän ihan kaakaojuomana ja vasta kotona huomasin, että tämä on tarkoitettu proteiinin lähteeksi. Puolen litran pullo on passelin kokoinen juomapulloksi. Juoma on kohtalaisen paksun oloista, mikä on suklaajuoman kohdalla ihan hyvä asia. Suklaan makua on myös sopivasti, sillä tämänhän ei ole tarkoituskaan olla nestemäistä tummaa suklaata. Jokin ihan pieni metallinen maku juomassa kuitenkin on, joka saa kulmakarvat pieneen liikkeeseen. Se tuntuu parhaiten kielen päällä sen jälkeen kun on juuri nielaissut suullisen kaakaota. Sitä ei olisi tarvittu.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet