Leader Vegeway Leader Vegeway

ARLA Suklaalevyraadissa

Starbucks discoveries chocolate mocha
Tuotteen Starbucks discoveries chocolate mocha valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Arla -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Reilun kaupan tuotteet, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 19.09.2014
220 ml Starbucksin take away -mukia muistuttava pikari suklaamokkaa. Juominen onnistuu joko kannen läpi pillillä tai poistamalla kansi kokonaan hörppimällä. Juomassa on maitoa 75%, kahvia 19% ja sokeria 5%, suklaisuus tulee kaakaojauheesta ja suklaa-aromista.

Maitoa oli suhteessa paljon, joten yllätyin juoman vahvasta ja tummasta kahvin mausta. Kovinkaan makeaa juomaa tämä ei ole, mikä on hyvä juttu, sillä juon kahvini yleensä mustana. Kaakaon makua joutuikin sitten makustelemaan, enkä sitä ihan satavarmasti löytänytkään mausta. Ehkä olisi auttanut jos olisi ollut toinen kuppi vieressä ilman lisättyä kaakaoa ja aromia.

Joka tapauksessa, ihme ja kumma, minusta tämä juoma oli jopa liian kitkerää... Siis minulle, jolle erittäin vahva kahvisumppi menee lämpimänä ja mustana alas ihan surutta. Mutta jotenkin tämä kitkeryys ei vaan sitten toiminut kylmänä ja maitoon yhdistettynä. Tuskin ostan uudestaan, kaksi pistettä.

Jarkko 11.01.2014
Kylmän kahvikupposen mukana tulee teleskooppipilli, jolla juoman saa hörsiä purkista. Juoma on pääasiassa kahvia, sillä kaakaota on 0,5% ja sitten löytyy sellaista kun "luontainen suklaa-aromi". Maku on todellakin kahvinen. Mahtaa tämä kaunistaa, koska kylmä kahvi ei ainakaan ole parempaa kuin kuuma kahvi, jonka säännöllisen juomisen lopetin jokunen vuosi sitten. Täytyy sanoa, että jos en tietäisi mitä juon, niin en välttämättä tunnistaisi kaakaon makua. Nyt kuvittelen sen tunnistavani, mutta johtuuko se mausta vai tietämisestä, en tiedä. No ainakin tästä selviää se, että kahvia ei ole tarkoitettu juotavaksi kylmänä. Teleskooppipillikin vettä ilmaa jostakin välistä siihen malliin, että hörppiessä taitaa putken sisällöstä olla ainakin puolet ilmaa. Raivostuttavaa. Ei tällä ainakaan suklaan tai kaakaon himo lähde, se on varma.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet