Leader Vegeway

ARLA Suklaalevyraadissa

Arla powercow suklaamaitojuoma
Tuotteen Arla powercow suklaamaitojuoma valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Arla -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 04.03.2014
2 dl trip-mehua muistuttava tölkki vähälaktoosista suklaa-kaakaojuomaa. Juoma on iskukuumennettu, joten sen voi säilyttää huoneenlämmössä. Lapsillehan tämä on suunnattu, se näkyy lähinnä designissa, sillä tämä ei ollut aivan niin makeaa kuin olisin odottanut. Jos vertaa kidius-juomaan, tässä on enemmän kaikkea tärkeää, eli maitoa, kaakaota ja myös suklaata (tosin vain 0,5%). Kidius-versiossa on juoma tehty rasvattomaan maitoon, tässä on vissiin käytetty ykkösmaitoa. Rasva tekee juomasta vähän täyteläisimpää, ja pidän oikeastaan aika paljon tästä. Menee vähän edelle Valion versiosta, mutta silti ei tämä aivan 4 tähden kaakaojuoma vielä ole, vaan lähempänä peruskaakaota.

Jarkko 19.01.2014
Kas, pilli on purkin kyljestä tipahtanut jonnekin. Onneksi olen kotona ja jonkinlaista imuputkea löytyy kaapista, muuten jäisi juomatta. Juoma tuntuu silkkiseltä suussa. Kaakaon maku on kuitenkin varsin mieto. Suklaata on tuotteessa 0,5% ja lisäksi tuntematon määrä kaakaojauhetta. Enemmän saisi olla kumpaakin. Maku jää aika pliisuksi suklaajuomana, mutta maitohan minulle kyllä maistuu, mutta ostan sen halvemmalla hinnalla erikseen, jos sitä haluan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet