Leader Vegeway

ARLA Suklaalevyraadissa

Ingman kaakaoviili
Tuotteen Ingman kaakaoviili valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Arla -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Mirja 02.01.2006
Todellakin iso pettymys. Ei todellakaan maistanut suklaalle vaan pikemminkin liisterille johon on sekoitettu sitruunaa.

Susanna K 07.04.2005
Mielenkiintoinen makuelämys... Väriltään kaakaon värinen, lähinnä vaalea kaakao mutta maku ihan jotain muuta! Ensimmäisenä tuli suuhun sellainen kirpeys, luulin että sitruunaa seassa mutta esanssi olikin vaniljaa. Kaakao, siis suklaa ei maistunut ollenkaan, ehkä loppujälkimaussa hieman kun olin nielaissut sen... Aika vaatimaton viili, enpä syö toista kertaa...

Jarkko 02.04.2005
Joku voisi jo olla kanssani eri mieltä siitä, onko tämä suklaatuote vai ei, mutta minä lasken sen sellaiseksi, koskapa sitä sillä nimellä myydään. Karsastin mielessäni tuotteen makua ennen maistamista ja yllätyin mausta. Se maistuu viililtä. Ei siis kaakaolta tai suklaalta, vaan viililtä, ja ihan hyvältä sellaiselta. Kaakaon maku oli havaittavissa vasta hyvin tarkan makustelun jälkeen, jolloin sen juuri ja juuri huomaa. Pidän viileistä yleensäkin, joten tämäkin oli ihan hyvä. Ei kuitenkaan yllä viiliasteikollani yhtä korkealle kuin suklaa-asteikolla.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet