Leader Vegeway

ARLA Suklaalevyraadissa

Ingman Nikke kaakaovanukas
Tuotteen Ingman Nikke kaakaovanukas valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Arla -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Antti M 07.10.2007
Hieman hämmentävä koostumus - juoksevaa limaa? Hieman outo makukin; käyneen hiivamainen/jauhomainen ja jättää tahmaisen olon. Kyllä tämän kuitenkin lusikoi loppuun eli käy paremman puutteessa...

Sanna K 07.10.2007
Vaikka en hirveä kaakaon ystävä ole niin tämä oli ihan hyvää. Koostumus oli sopiva ja maku ihmeen hyvä. Pidin enemmän kuin kidiuksen versiosta.

Jarkko 27.09.2007
Vanukkaan koostumus on lähes "lohkeileva", mutta kuitenkin hieman juoksevampaan suuntaan siitä. Kaakaon maku on selvästi läsnä, joten suklaahimo takuulla lähtee viimeistään parilla tällaisella. Koostumus ei ole kaikista sileintä mahdollista, vaan se tuntuu hieman karkeammalta. "Jauhomainen" voisi olla hyvä termi kuvaamaan koostumusta, mutta en tarkoita sitä tässä yhteydessä negatiivisessä mielessä. Rakenne on vain tehty sellaiseksi. Miellyttävän kaakaomainen vanukas, joka kelpaa minulle milloin vaan.

Antti K 27.09.2007
Yllättävän löysää kaakao-vanukkaaksi sekä maultaan tasapaksua, pieni tujaus lisää kaakaota voisi tehdä terää sekä tukevamman rakenteesta. Tämä tuntuu enemmänkin semmoselta nopealta mauttomalta välipalalta kuin makuelämykseltä joten 1pst.

Marjo 27.09.2007
Pehmeä koostumus, nestemäisen oloinen. Aika mautonta, ohimenevän nautinnon tuovaa, ei hätkäytä.

Mika 27.09.2007
Löysähkö koostumus. Maistuuko tässä vähän toffee ?? Maku kuitenkin aika hento.

Antti H 27.09.2007
Koostumukseltaan paksuhkoa. Kohtuullisen voimakkaasti kaakaolta maistuvaa vanukasta. Maku on täyteläinen.

Satu 27.09.2007
Koostumukseltaan ihanan paksua ja kiinteähköä vanukasta. Myös tummahkoa kaakaoista makua löytyy tarpeeksi ja se jää seikkailemaan suuhun jälkeenpäinkin.

Susanna K 27.09.2007
Pehmeän samettista kaakaovanukasta mutta hieman vaisu ja jonkin verran tunkkainen. Koostumus juokseva ja helposti liukeneva suuhun. Ei oikein herättänyt ooh-elämystä..

Janne J 27.09.2007
Ensimmäinen huomio koskee vanukkaan pakkausta, purkki on varsin kummallisen näköinen kaikessa vihreydessään. Kohderyhmä lienee lapset, sillä väritys ei näytä ainakaan aikuiseen silmään kovinkaan houkuttelevalta. Toinen huomio koskee tuotetietoja, jotka ovat valkoisella enimmäkseen vihreää taustaa vasten eli aivan mahdottomia lukea. Selvitäpä siinä sitten, onko joukossa jotain allergiaa aiheuttavia aineita..

Sisältö ei onneksi ole vihreää, vaan tummanruskeaa kaakaovanukasta. Hieman turhan juoksevaa minun makuuni, mutta tärkein asia, eli maku on juuri kohdallaan. Makeutta ei ole liikaa, enkä aisti mitään ylimääräisiä sivumakuja, ainoastaan kunnollista perinteistä tummaa kaakaovanukasta. Hyvä näin, perusasiat kunniaan! Ei ole ehkä täydellinen vanukas, mutta paras tällä erää maistamistani, siitä hyvästä täydet pisteet.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSA



ETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet