Leader Vegeway

ARLA Suklaalevyraadissa

Ingman Nikke maitosuklaavanukas
Tuotteen Ingman Nikke maitosuklaavanukas valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,56 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Arla -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Antti M 07.10.2007
Keskivertoa heikompi viritys - suorastaan heikoin maitosuklaavanukas aikoihin. Tahmaisen jauhomainen ja jonkin verran ylimakea mieleeni. Yksi maistelukerta tätä riittää eikä kaipaamaan todellakaan jää.

Sanna K 07.10.2007
En erottaisi heti kidiuksesta, maku ja koostumus oikea mutta jotain joka nostaisi tähdet viiteen jäi puuttumaan. Ostan kyllä toisenkin kerran.

Antti K 27.09.2007
Vanukas on keskinkertaista, mautonta, terävyys puuttuu, sellasta aamupala-meininkiä. Vanukas on kevyen oloista, hötymäistä mutta silti aika paksua sörsseliä. Ei kovin huono mutta tosiaan parempia löytyy eli semmonen 1.

Marjo 27.09.2007
Pehmeä, miedon suklainen, kuitenkin sekin mieto. Hyvä maku häviää nopeasti. Jääkö tästä kieleen jokin karvas tunne?!

Mika 27.09.2007
Koostumus sellainen josta pidän, ei liian löysä. Maku vähän laimea eikä jälkimakua juurikaan ole.

Susanna K 27.09.2007
Vanukas maistuu hivenen miedommalle kuin sisarensa kaakaoversio. Sokerinen maku josta tulee suuhun liian ällö maku. Plussaa tai pisteen saa vanukkaan sulavuus.

Satu 27.09.2007
Perus vaalean maitosuklaan väristä kaakaovanukasta. Koostumus tutiseva, muttei kuitenkaan kovin kiinteä. Maku makeahko.

Jarkko 27.09.2007
Silkkisen sileän näköistä vanukasta tuodaan eteeni. Sen koostumus näyttää olevan sitä hyvää tytinää, jossa lusikkakin seisoo ilman apuvoimia. Koostumus on todellakin erittäin pehmeä. Maku on mielenkiintoinen... tai no, miten sen sanoisi... erilainen. Kaakaon maku tuntuu selvästi, joka ei ole vielä kertaakaan heikentänyt vanukkaan makua minun suussani, ei tälläkään kertaa. Jokin pieni sivumaku tässä on, jota en osaa paikantaa enkä kuvailla oikein mitenkään. Se kuitenkin aavistuksen verran madaltaa nautintopisteitä, mutta vain hieman.

Janne J 27.09.2007
Tasapainoista, miellyttävää. Kaakao/sokeri-suhde likimain ok. Saisi olla vähän paksumpaa koostumukseltaan, mutta aika hyvä näinkin. Kaikenkaikkiaan varsin makoisaa, mutta ei tumman Niken veroista.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet