Leader Vegeway Leader Vegeway

ARLA Suklaalevyraadissa

Ingman Susette kaakaovanukas
Tuotteen Ingman Susette kaakaovanukas valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Arla -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Antti M 07.10.2007
Kevyt ja mauton mutta kermavaahto velvoittaa lisäpisteeseen. Vanukas ei ole kovin kiinteää tai kaakaoista; ihan kelvollista kylläkin. Kyllä tätä kaakao-Susettea tulee ostettua silloin tällöin ja välillä useinkin.

Sanna K 07.10.2007
Tämä oli lähes yhtä hyvää kuin maitosuklaaversio. Kerma oli kuohkea ja pehmeä ja koostumus sopivan hyytelömäinen, mutta ei liikaa. Kaakao antoi vain jonkun kitkerän maun, vähän makeampana ehkä olisi saanut yhtä hyvät pisteet kuin maitosuklainen kaverinsa.

Marjo 27.09.2007
Liukaspintainen vanukas kermakuoren alla. Kun satsin sekoitti, koostumus muuttuu pehmeäksi. Maku todella heikko. Vasta kun on nielaissut suullisen, maku tuntuu, mutta vain vähän aikaa... Ihan ok yleismaku.

Mika 27.09.2007
Miksi kermavaahto tuhoamassa vanukkaan maun? Hyvä koostumus mutta mauton.

Susanna K 27.09.2007
Vanukas jossa päällyskerros kermavaahtoa ja alla kaakaovanukasta. Tuo kermavaahtopinta ei houkuttele syömään vanukasta koska se näyttää jotenkin liian seisoneelta. Vanukkaan maku silti täyttävä, täyteläinen ja makea. Jokin kuitenkin vaivaa tässä maun osalta minkä vuoksi en tykkää tästä.

Satu 27.09.2007
Päällä valkoista hötylää, josta syystä normaalisti kiertäisin ko. tuotteen kaukaa. Maistaminen vain vahvistaa syitä - valkoisen aineen maku ei vain sovi minulle. Pohjalla oleva kaakaovanukas on koostumukseltaan hyytelömäistä, joskin hieman vetistä. Maku on aika vaatimaton.

Jarkko 27.09.2007
Jämäkkää ja tutisevaa vanukasta, jonka päällä ohut, mutta riittävä kermavaahtokerros. Kerma maistuu ja tuntuu kylläkin enemmän joltakin mousselta kuin kermalta, mutta menettelee. Vanukas on lohkeilevaa, mutta jotenkin jää sellainen tunne, että kaakaota olisi tähänkin voinut omaan makuuni roiskasta hieman lisää. Kun nappaan samalle lusikalle kermaa ja vanukasta, maku muuttuu jotenkin oudohkoksi. Maussa on ehdottomasti liika-annos rasvaisuutta ja mielikuvitukseni tuo suuhun myös aavistuksen toffeemaisen maun. Ei pääse ihan kuumimpaan kärkeen vanukaslistallani.

Janne J 27.09.2007
Tummempi Susetti ei jostain syystä maistu niin kaakaoiselle kuin väri antaisi olettaa. Myöskään kermavaahto ei tunnu nyt niin yhteenkuuluvalta osalta kuin vaaleassa Susetessa. Kokonaisuutena kuitenkin ihan asiallista ja ärsyttämätöntä. Kiinteysaste on likimain riittävä.

Antti K 26.09.2007
Kermavaahto päällä pelastaa paljon, Itse odotin tummasta vanukkaasta jossa lukee kaakao, paljon enemmän makua mutta tämä on mietoa eikä kaakao maistu suussa. Kyllähän tätäkin syö mutta ei kovin paljoa, tai ainakaan kovin mielellään, tai sitten pitää saada alennusta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet