Leader Vegeway Leader Vegeway

ARLA Suklaalevyraadissa

Ingman Susette maitosuklaavanukas
Tuotteen Ingman Susette maitosuklaavanukas valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,27 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Arla -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Jenni V 29.09.2013
Nettisivujen mukaan kyseessä on "täyteläinen, kermavaahtoruusukkeella koristeltu maitosuklaavanukas". No joo, kyseessä on suklaavanukas, onhan suklaata peräti 1,9%, ja lisäksi kaakaojauhetta. Täyteläisyyttä vanukas ei mielestäni ole nähnyt lähimaillakaan, vaan rakenne on yllättävän vetinen, tosin sopivan lusikoitava. Makeus puskee aivan liiaksi läpi, ja kerman loputtua päältä makeus vain korostuu ja alkaa tökkiä. Kermaruusuke päällä on valahtanut täysin lattanaksi, joten ulkonäkö ei ole ihmeellinen, mutta kerma on sentään aitoa kermaa ja sen rakenne on aidon löysän kermavaahdon. Ei siis mitään teollista korviketta, hyvä! Toisaalta en välttämättä kermaa vanukkaaseen kaipaa, jos itse vanukas on tarpeeksi hyvää. Tässä versiossa on valitettavasti vielä paljon paranneltavaa, joten hyvä että kermaa oli mukana. Sen verran parannettavaa maitosuklaaversio jättää että pisteet jäävät kahteen.

Antti M 07.10.2007
Yksi useimmin ostamistani vanukkaista on tämä kermahötöllä päällystetty maitosuklaa-Susette. Todella mainio yhdistelmä, jossa suklaanmaku on kohdallaan makeudessaan.

Sanna K 07.10.2007
Koostumus hyvä, maku vielä parempi. Myös kerma maistui ihmeen hyvälle eikä ollut liian kuivaa. Tykkäsin kovastikin.

Jarkko 27.09.2007
Niin kauan kun muistan, näissä Susetteissa on ollut tuo kermavaahtokerros itse vanukkaan päällä. Voin reheellisesti sanoa, että en ole syönyt suklaavanukkaita vuosikymmeneen, joten tästä on hyvä aloittaa. Saa nähdä tuleeko lapsuusvuodet mieleen.

Kermavaahtoa on pinnalla noin kahden sentin kerros, eli ihan hyvä määrä suhteessa vanukasmäärään. Kerma taitaa olla makeuttamatonta, joten sen maku on varsin neutraali. Vanukkaassakin kaakaon maku on aika mieto ja jos samalle lusikalle vielä ottaa kermavaahtoa, makuyhdistelmä on erittäin miedon suklainen. Yritän makustella jälkimakuakin, mutta se osoittautuukin enemmän kylmästä vanukkaasta johtuvaksi tunteeksi kun mauksi. 125 gramman purkki on juuri sopivan kokoinen pieneksi välipalaksi. Kaikenkaikkiaan hyvä vanukas, johonitse kuitenkin olisin toivonut aavistuksen enemmän suklaan/kaakaon makua.

Susanna K 27.09.2007
Purkki hillityn värinen ulkoapäin mutta nimi ei jää jää epäselväksi vaan purkissa lukee isolla Susette. Ei kuin maistelua.. Kermavaahtopäällinen näyttää evergreen jämähtäneeltä mutta tuskin kuitenkaan maultaan sitä on... syötyäni lusikallisen totean että kermavaahto on kuohkean moussemainen eikä ollenkaa maistu seisoneelta kermavaahdolta. Maistetaanpas sitte itse kaakoavanukasta joka löytyy suoraan kermapäällisen alapuolelta.. värinä hieman haalea maitosuklaa mutta makuna suht kaakaopitoinen ja maistuva. Koostumus on puddingmainen kuten purkissa lukee ja plussaa ettei vanukkaasta löydy minkäänlaisia klimppejä kuten joskus saattaa yllärinä löytyä jostain :) Pakettina vanukas toimii hyvin, kermapäällinen antaa tuhtin tuen alla olevalle maitosuklaavanukkaalle. Susette taitaa olla ihan ensimmäinen suklaavanukas joka on oikeasti kolahtanut omaan makuuni. Maku on yhä makoisan suklainen ja mehevä.

Antti K 27.09.2007
Pinnalla oleva kermavaahto tekee ensivaikutelmasta unelman, syödessä huomaa että kermavaahtoa riittää yllätävän hyvin melkein loppuun saakka, tietysti riippuen miten lusikoi. Itse vanukas on hieman "maidotonta" ja lipeää liukkaasti kieleltä kurkkuun, kermavaahtoa tämä tosiaan vaatii pitämään paketin kasassa ja makuhermoilla.

Marjo 27.09.2007
Kermainen vaahto päällä ihan ok. Hyvä koostumus, tarpeeksi "vastusta". Mieto suklainen maku, pehmeää, hyvää.

Mika 27.09.2007
Kermavaahto neutralisoi maun. Vanukas paljon parempaa ilman kermavaahtoa. Ei silti säväytä.

Antti H 27.09.2007
Pinnan vaahto on epäilyttävän hötylää. Vanukas on mukavan vaaleaa. Oikealla kermavaahdolla korvattuna tämä olisi herkkua. Nytkin menettelee.

Satu 27.09.2007
Mulla on henkilökohtainen ongelma valkoisten ruokien kanssa (yllättäen ei koske jäätelöitä...), joten olen aina kiertänyt Susettet kaukaa. Hyvin kaukaa. Nytkin maistelu tapahtuu hyvin hyvin vastahakoisesti. Yyh, se valkoinen osa on just niin ällöä valkoista hötty-ainetta kuin kuvittelin. Vanukkaan kaakao-osa on vaaleaa, mutta valitettavan mautonta. En pidä yhdistelmästä lainkaan.

Janne J 27.09.2007
Läpinäkyvää muovia oleva purnukka on hyvän näköinen (tietää ainakin mitä saa kun tämän nappaa mukaansa kaupan hyllyltä :) ja päällimmäisenä olevan kermavaahdon näkeminen herauttaa veden kielelle. Pelkkä vanukas on hyvää perustasoa, mutta kermavaahdon kera selvästi parempaa, se tuo hivenen tylsään vanukkaaseen sopivan lisäsilauksen täyteläisyyttä ja kiinnostavuutta. Kermavaahtoa olisi saanut olla tämän vuoksi hieman paksummaltikin. Hyvää näinkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet