Leader Vegeway Leader Vegeway

DR. OETKER Suklaalevyraadissa

Dr. Oetker momente mousse au chocolat
Tuotteen Dr. Oetker momente mousse au chocolat valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,24 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Dr. Oetker -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Iikka 23.09.2009
Paketti on keskieurooppalaistyyppisen karmea. En pidä värityksestä tai valokuvasta. Kannen avauduttua näky oli maanläheinen, hiemän epäilyttävä, mutta herkullisen vaahtoisa. Tuoksu on suklainen ja pehmeä. Materiaali tuntui suussa kuohkeiselta ja suussasulavalta. Maku hieman perussuklaavanukkainen, melko persoonaton mutta pehmeä eikä lainkaan hyökkäävä.

Jari 19.09.2009
Ihan tavallisen suklaavanukkaan makuinen tuote. Ei isommin sävytä muuten kuin suussa sulavan ilmavaa katoaa kitalaesta liianki nopeasti. Maku, väri antaa tummansuklaan sävytteisen kuvan tuotteesta . Tämä ei ole kiinteää niinkuin useimmat muut vanukkaat ja pisteet tulevat ilmavuudesta, mausta eli loistavan makuinen täyteläinen vanukas jota suosittelen kaikille!

Päivi 19.09.2009
Oikein kaunis purkki. Hieman noi mansikat saa hämäämään, että olisi mukana mansikkaa. Piripintaan täynnä olevaa moussea paljastuu kannen alta. Tuntuu kyllä hyvin kevyeltä. Maku kaakaoinen ja pehmeä. Sulaa todella hyvin suussa ja antaa maun levitä kunnolla. Tää ainakin taatusti auttaa suklaanhimoon. Todella herkullista. Tuli kyllä vauhdilla lusikoitua loppuun. Niin maittavaa tää oli. Ainoastaan jälkimaku on mielestäni ikävä, sellainen pistävä. Siitä tulee miinus, ettei voi täyttä viitosta antaa.

Hanna P 18.09.2009
Sininen pikari, joka lupaa hyvää...valmistukseen käytetty aitoa maitosuklaata. Purkin avatessaan ei kuitenkaan moussen ulkonäkö houkuttele, ruskeaa mönjää kuten arvattavaakin :) Vielä vähemmän houkuttaa kun tuotetta haistaa...tuoksu ei juuri ole suklaata nähnytkään! Maku on aluksi hyvin perinteisen (eikä niin erityisen) suklaamoussen makuinen ja lähinnä kaakaon maku puskee läpi. Kuitenkin kun moussea hetken aikaa maistelee, alkaa miellyttävä maitosuklaanaromi levitä suuhun. Jälkimaku on miellyttävän suklainen ja viipyilevä. Mukavan pehmeä ja makea (melkein liiankin!)maku, joka mukavasti säilyy suussa.

Antti H 11.09.2009
Yllättävän ilmava koostumus, moussessa on sopivan voimakas kaakaon maku. Ilmavuus lieventää kaakaon makua tehden tästä samalla voimakkaan suklaisen makuisen muttei liian pistävää. Suklaamousseasteikon kärkipäähän.

Satu 11.09.2009
Onpas kuohkeaa! Tämä on tosiaankin oikeasti moussea niin kuin etiketissä luvataan. Ja ennen kuin vaahto ehtii edes suuhun asti olen ällistynyt siitä äänestä, joka kuuluu, kun lusikan upottaa purkkiin. Siinä on jotain hyvin koukuttavaa, kun monet pienet ilmakuplat posahtelevat rikki lähes yhtäaikaa. Itse moussen maku on kaakaoinen, muttei kuitenkaan niin suklainen kuin olisin odottanut. Ja todennäköisesti juuri kuohkeudesta sekä rasvattomien raaka-aineiden käytöstä johtuen mousse häviää suuhun todella nopeasti ja suuhun jäävä tuntuma on vetinen. Ihan kiva välipalaksi ja näppärä lisä jopa jälkkäri-viritelmiin. Kaakaoinen jälkimaku kestää pitkään.

Janne J 11.09.2009
Varsin neutraali ulkonäkö, purkin sininen väri on tosin hieman luotaantyöntävä. Vaahto on lupaavan tummaa ja tuoksuu hyvin tyypilliselle suklaavanukkaalle. Suutuntuma on vähän niin ja näin, turhan ilmavaa vaahtoa meikäläisen makuun, ikään kuin rahalle ei saisi täysin vastinetta. Maku on onneksi runsaan kaakaoinen ja sisältää melko lailla sopivasti (eli ei liikaa) sokeria. Jälkimaussa on aistittavissa hieman maitosuklaata. Perusasiallinen tumma vanukas, eli ei tuota ilon kiljahduksia, mutta eipä kyllä jää syömättäkään. Enemmän aikuiseen makuun.

Susanna K 11.09.2009
Reilun kokoinen purkki suklaamoussea ja näkyy olevan sisältö ihan piripintaan purkin avattuani.Suklaan tuoksu hypähtää välittömästi ilmoille. Koostumus on ilmavaa juu mutta jotenkin vain puuttuu se paras moussemaisuus, ei ole sillätavalla kiinteyttä kuin moussessa kuuluu olla. Tässä versiossa koostumus jää hieman löysäksi. Maun puolesta tämä on odotettua parempaa, sopivan suklainen ilman mitään ylimääräisiä lisäyksiä. Sanoisin että valttina tässä suklaamoussessa on enemmänkin maku kuin koostumus, sopivan makea olematta liian makea. Näkisin itseni ostamassa tätä tuoteeta uudemmankin kerran ja varmasti tästä saa oivan jälkiruuan pienellä tuunauksella.

Jarkko 10.09.2009
Dr. Oetkerin uutuusmousse kulkeutui käsiini valmistajan kotimaisen edustajan käsien kautta, kiitos tästä. Otetaanpas nyt selvää millaista tämä oikein on ja miten se eroaa markkinoiden muista vastaavanoloisista tuotteista. Mousse on ainakin hyvin kuohkeaa, aivan kuten voi olettaakin. Ilmaa on tuotteessa runsaasti, joka selittääkin hentoisen 100g painon, vaikka purkin koko lähentelee kaksi kertaa näin painavia jogurttipurkkeja. Tuoksu on varsin "tavallisen" suklaavanukkaan oloinen tuoksu, ei mitään ihmeellistä siinä. Harmi. Maku myötäilee tuoksua, joten mitään varsinaisesti uutta tämä tuote ei mielestäni tuo vanukas-/moussemarkkinoille. Ilmava koostumus on kuitenkin miellyttävä ja tätä on mukava lusikoida suuta kohti ja pyöritellä suussa kunnes se katoaa kuin itsestään. Maku on kuitenkin hieman pettymys. Jälkimakukin on pääosin vain makeudesta peräisin, vaikka pieni kaakaon aavistuskin siitä löytyy. Nelonen olisi tälle liian hyvä arvosana, mutta vahva kolmonen kuitenkin.

Salla Elina Salo 19.08.2009
Tumman suklaan tuoksuista suklaamoussea. Höttöistä, kuten moussen pitäisikin olla. Maku on selvästi suklainen ja kaakaoinen, mutta kallistuu enemmän sokerittoman kaakaojauheen puolelle. Kovin jätti mousse kylmäksi, makeutta olisi saanut olla rutkasti enemmän. Karvasta kaiken lisäksi. Koostumus näytti houkuttelevalta, mutta lössähti rumasti lusikoidessa. Tuotetta saatavissa kaupoista 1.9.2009 alkaen.

Elise P 19.08.2009
Yääh, miten ruma paketti. Tämä jäisi kyllä hyllyyn. Paljon parempi olisi esim. läpinäkyvä paketti, jossa tuotteen ihana, vaahtomainen koostumus tulee paremmin esille. Se myös houkuttelisi ostamaan. Rakenne miellyttävä, suuhun sulava. Maku oli yllätys. Ei niin makea, kuin yleensä suklaavanukkaat ovat. Tästä ehdoton plussa! Suuhun jää lusikallisen jälkeen kaakaon kitkerähkö maku, kuin olisi tummaa suklaata syönyt. Tämäkin miellyttävä yllätys. Kaiken kaikkiaan onnistunut tuote pakkausta lukuun ottamatta. Tuotetta saatavissa kaupoista 1.9.2009 alkaen.

Kati 19.08.2009
TUOKSU: Raikkaan kaakaoinen, ei äitelän toffeinen. Tulee mieleen vesikaakao. ULKONÄKÖ: Äärimmäisen kuohkeaa! Pinnalta puuttuu vanukkaille tyypillinen sitkeä kalvo. KOOSTUMUS: Ulkonäkö ei petä - todella kuohkeaa! Suorastaan sulaa suuhun. Liukenee miellyttävästi, ei tahemaa tai rasvaista jälkituntemusta. Kevyen oloista. MAKU: Ihanan kaakaoinen, ei äklön kermainen. Voisi olla vielä hiukan voimakkaampi kaakaon maku, jolloni nimi voisi olla Dark tai jotain. Tämä sopii hyvin vaniljajäätelön kanssa. ARVOSANA: 4, mikä on hyvin mousselle. Yleensä en syö niitä ollenkaan, koska ovat ällöttävän rasvaisia. Tuotetta saatavissa kaupoista 1.9.2009 alkaen.

Meeri 19.08.2009
Moussen rakenne on hyvin kevyt ja ilmava sekä aavistuksen rasvainen. Maku on yllättävän kaakaoinen - ehkä jopa hieman liian kaakaoinen. Pienenä annoksena tämä kyllä uppoaa maitosuklaan ystävään ja pikarin pieni koko kuitenkin takaa sen, ettei syöminen lopu ennen kuin lusikka kopsahtaa pohjaan. Kokonaisuutena ihan laadukas kokemus, joka lähentelee neljää pistettä, mutta ei kuitenkaan ihan. Tuotetta saatavissa kaupoista 1.9.2009 alkaen.

Vappu 19.08.2009
Oetker-suklaavaahtouutuus on sirossa, kapeassa muovipurkissa. Mousse tuoksuu miedosti tutulle Jacky-kaakaovanukkaalle. Koostumus on mousseksi melko löysää. Vaahto sulaa nopeasti suuhun ja siitä jää kitalakeen hieman rasvainen jälkimaku. Maku on voimakkaan kaakaoinen, jopa hieman kitkerä. Vaahto on sileää, suklaanpalaset olisivat piristäneet kokonaisuutta, joka jää nyt vähän mitäänsanomattomaksi. Tuotetta saatavissa kaupoista 1.9.2009 alkaen.

Eeva 19.08.2009
Pakkaus itsessään yllätti tummalla värillä ja keveydellä, vaikka kumpikaan ei ole negatiivinen asia. Tekstit mainostavat tuotteessa olevan aitoa ”täysmaito”-suklaata, mitä se sitten lopulta onkaan. Tuoksu oli melkeinpä kuin vanha tuttu, suurin osa kaupan mousseista (kuten tämäkin) tuoksuu omaan nenääni lähinnä kaakaojauheelta, mikäli pinnalla ei ole erikseen kermavaahtokerrosta. Ensimmäinen lusikallinen suuhun ja siellähän se sama maku on, kaakaojauhe. Tuote on hyvin makeaa, vaahtorakenne sulaa suussa hetkessä. Tämän kanssa kaipaan kyllä sitä kermavaahtoa tai sitten vaikka tuoreita marjoja, kuten purkin kuvassa tarjoiluehdotuksena on. 100 gramman purkki on itselleni yhdeksi kerraksi liikaa, tulee syötyä kahdessa erässä. Väittäisin tuotteen olevan aikuisempaan makuun, koska mausta tulee mieleen eniten tumma suklaa ja sen lievä kitkerähkö jälkimaku. Muita makuja tai aromivivahteita ei suuhun tai mieleenkään tästä jää. Tuotetta saatavissa kaupoista 1.9.2009 alkaen.

Minna Hi 19.08.2009
Tuoksu on suklainen. Mousse on rakenteeltaan hyvin kuohkea ja kuplaisen kepeä. Suussa mousse on hyvin kevyttä, vaahtomaista ja nopeasti sulavaa (katoavaa). Hyvin makeaa, lapset varmasti tykkäävät. Aikuiseen makuun liian imelä. Sokeria voisi vähentää rutkasti. Jälkimaku ei kestä pitkään. Oli se ihan suklainen, mutta ei minulle tarkoitettu. Tuotetta saatavissa kaupoista 1.9.2009 alkaen.

Milla 19.08.2009
Tuoksu on hyvä tumma suklaa, koostumus vaahtoinen. Täyteläistä, vaikka vaahto sulaakin nopeasti suussa, aavistus vaniljaa? Tumma, melkein kitkerä kaakaon maku, ei liian makea. Selkeästi aikuiseen makuun. Jälkimaussa hiukan rasvaisuutta ja tummaa kaakaota. Tuotteen pakkaus on aika kamala, ei anna kovin laadukasta kuvaa tuotteesta. Kaiken kaikkiaan miellyttävä tuttavuus, pakkausta lukuunottamatta. Tuotetta saatavissa kaupoista 1.9.2009 alkaen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet