Leader Vegeway Leader Vegeway

DR. OETKER Suklaalevyraadissa

Dr. Oetker Paula schoko
Tuotteen Dr. Oetker Paula schoko valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,29 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Dr. Oetker -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Kirsi I 20.04.2015
Täplävanukas näyttää aina hauskalta. Suklaavanukkaan seassa on vaaleita vaniljavanukastäpliä. Erikseen maistaminen on aika hankalaa, vanukkaat ovat paksua ja jähmeästi juoksevaa, eivät lohkeavaa, aika sokerisia, mutta niinhän nämä aina ovat. Suklaa maistuu maitosuklaiselle, eli hyvinkin lasten makuun, vaniljaosa jää aika mauttomaksi pieninä pilkkuina. Suussa vanukas on miellyttän sakeaa ja sileää.

Jenni V 11.04.2015
Läpinäkyvä 125g purkki vanukasta, lapsille suunnattua sellaista. Paula-lehmä on teemana ja se näkyy myös vanukkaan asettelussa, vaaleahkon suklaavanukkaan seassa on vaniljavanukasläikkiä. Vanukkaassa on kaakaota 1,4% ja maku on ihan kivan suklainen, yllättävän täyteläinenkin. Ei mikään ökymakeakaan, ja samettisen lusikoitava, ei lainkaan vetinen. Vaniljatäplät ovat hieman kiinteämmän tuntuisia kuin suklaa, eivät ne varmasti muuten täplinä pysyisikään. Makua on hieman hankala erottaa suklaan joukosta, selkeästi miedompi maku niissä on. Pohjalla on yksi täplä, ja pääsen maistelemaan sen "erikseen". Maku on ehkä hiukan teollinen, vaniljakreemimäinen, ehkä vähän voin makuakin olen erottavinani. Parempaakin vaniljavanukasta on olemassa, mutta ihan hyvää tämäkin. Ehkä kuitenkin jää tuo täplien rooli vähän turhaksi kun maku ei erotu, ehkä kerroksittainen asettelu olisi sitten kuitenkin ollut parempi? Mutta ilman muuta kevyesti kolmosen vanukas, tykkäsin.

Miriam 23.10.2011
Hassunnäköistä pilkullista vanukasta. Ulkonäkö kuitenkin pettää, sillä maku on ensanssista ja pahaa. Tuote ei maistu lainkaan oikealle suklaalla vaan ainostaan esanssille. Todella makea, mutta silti ei yllä kunnon pisteille.

Oskari 19.10.2011
Kaksiväristä maitosuklaavanukasta. Vaaleampi on makeampaa ja valkosuklaamaista, tummempi aika kaakaomaista. Aika kuiva kokonaisuus ja kohtuu "tönkköä" tavaraa. Sopii vanhemmallekin syöjälle.

Sanni 18.10.2011
Laikukasta vanukasta, jossa maitosuklaan ja vaniljan makuisia täpliä. Koostumus sopivan paksua ja maku kermainen ja sopivan makea. Kokonaisuudessaan oikein onnistunut makuyhdistelmä.

Marika 18.10.2011
Kaksivärinen vanukas - tämän täytyy olla Paula! Läikistä moraalinen piste. Turhan makeaa jälleen, pikkulasten tuote. Vaalean ja tumman vanukkaan maut eivät erotu riittävän selkeästi toisistaan. Läikkien takia pidän arvosanan kuitenkin kolmosessa.

Jarkko 30.09.2009
Läpinäkyvästä purkista selviää, että vanukas on onnistuttu tekemään laikukkaaksi, siis lehmäkuvioiseksi. Hauska ja omaperäinen yksityiskohta näissä vanukkaissa yleensäkin. Heti perään tulee kuitenkin moraalista miinusta siitä, että foliokansi irtoaa ainoastaan pieninä suikaleina. Vanukas on kermaisen pehmeää ja paksua. Se tuntuu suussa luksustuotteelta. Suklaan makukin on selvästi läsnä, joskin vaaleana versiona. Erikoista kyllä, en juurikaan huomaa makueroa vaaleissa läiskissä ja ruskeassa vanukasosassa. Näitä vanukkaita tulee varmaan hommattua jatkossakin, jäi sen verran hyvä maku suuhun. Ai niin, nämähän tulikin 4 purkin patterina, joten kaapista löytyy vielä kolme!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet