Leader Vegeway Leader Vegeway

DR. OETKER Suklaalevyraadissa

Dr. Oetker choc intense Tanzania
Tuotteen Dr. Oetker choc intense Tanzania valmistusmaa on Saksa. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Dr. Oetker -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

mia 21.05.2012 : Ihanan täyteläistä ja tumman suklaan makua. Tämä eroaa pikkasen muista suklaavanukkaista,just tämän vahvuuden vuoksi.

Arde 16.12.2011 : Täyteläinen suklaavanukas, joka ei kuitenkaan ole liian vahvaa kovista prosenteista huolimatta (kysehän kuitenkin on maitotuotteesta). Tähän voisi heittää vaikka muutaman tuoreen marjan seuraksi jos sattuu olemaan.

Chi 13.12.2011 : Kuivahko mutta maukas ja voimakas vanukas. Ihan yllätyin tumman suklaan mausta, se puski kunnolla läpi eikä ollut mitään lässyä kamaa muutenkaan! Ainoa, mikä tuotteessa hieman häiritsee, on makeus- minusta sitä on tässä(kin) liikaa. Ymmärrän, että tuote on vanukas eikä mikään hifistelyherkku mutta jos sokerin määrästä saisi 10% pois, tämä olisi omaan makuuni täydellinen.

suklaahirviö 31.10.2011 : Kerrankin kunnolla tumman, kaakaoisen makuinen vanukas - mutta voi surku, makeutta ei sitten ollut nimeksikään! Harmittaa tällainen: vanukas voisi olla täydellinen, mutta joku näin olennainen puute laskee arvosanaa rutkasti. Ja estää tulevaisuudessa uudet ostot.. Jotenkin oudon pahvinen, tai kuiva, maku?
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet