Leader Vegeway Leader Vegeway

DR. OETKER Suklaalevyraadissa

Dr. Oetker marmorette classic
Tuotteen Dr. Oetker marmorette classic valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Dr. Oetker -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Jenni V 26.12.2015
Olen ties kuinka pitkään ollut aikeissa ostaa tätä kivan valko-ruskearaidallista vanukasta, ja lopultakin sen nyt tein. Pakkauksessa on neljä 100 gramman purkkia, jotka osoittautuvat ihan sopivan kokoisiksi, sillä sisältö on aika tuhtia. Olin aina kuvitellut, että tämä on kaakao-maitovanukasta, mutta tuo valkoinen raita onkin ehtaa kermavaahtoa! Kermaa on peräti 23%, aika hauska ja hyvin toteutettu idea laittaa se pyörteinä vanukkaan joukkoon, kun yleensä kun se on pinnalla niin sitä on vaikea kauhoa tasaisesti joka vanukaslusikalliseen. Eri asia sitten on se, tarvitseeko kermaa olla suhteessa ihan näin paljoa? Kerma jättää rasvaisen jälkimaun, ja miedontaa myös osaltaan kaakaovanukkaan makua, joka olisikin nyt tässä kombossa saanut olla reippaasti tummempaa ja vähemmän makeaa. Mutta ei tuo vanukas pahaakaan ollut, ei lainkaan vetistä mutta ei kovin täyteläistäkään, aika perusmättöä. Sellainen kolmen pisteen perusjälkkäri.

Kirsi I 15.07.2012
Jälkiruokavanukas, joka tuoksuu vetiselle suklaalle. Vaaleaa kermavaahtoa ja maitosuklaavanukasta kierteisesti "marmorointina" purkissa. Kermavaahto on rakenteeltaan napakkaa ja pitää tuotteen ikään kuin koossa, suklaavanukas on juoksevampaa. Yksinään suklaavanukas ei maistu voimakkaalle, mutta yhdessä kermavaahdon kanssa makukokemus jämäköityy. Joten hyvä, että ovat sekoitettu osin valmiiksi. Kevyen makeaa, ja suklaanmaku on mukavan kaakaoinen.

Jarkko 19.06.2012
Uutuusvanukas tarttui silmiin ja käsiin kauppareissulla. Erityisesti nimensä mukainen kerman ja vanukkaan marmorikuvio viehättää silmää. Tuotteessa valkoinen osio on siis jonkinlaista teollista kermavaahtoa ja ruskea osa tietenkin suklaavanukasta. Teollisella tarkoitan tässä pelkästään hyvällä sitä, että se ei sentään maistu kotona vispatulta. Tämä vanukas on herkullinen. Vanukkaan maku on silkkisen maitosuklainen ja sitä täydentää hyvin kuohkea kermavaahto. Suutuntuma on loistava. Niin, tokihan kermavaahdon ja vanukkaan yhdistelmiä on ollut iät ja ajat, mutta tässä muodossa ja kuviossa jokaiseen lusikalliseen tulee väkisinkin molempia. En lähde spekuloimaan sillä, kummasta tässä enemmän maksetaan, vanukkaasta vai kermasta. Piip *). Yhdessä purkissa on 100g syötävää. Allekirjoittanut söisi purkillisen kerralla varmaan silloinkin, jos kyljessä lukisi 1000g (vinkki vinkki Oetkerille...). Ja nauttisin. Erittäin tervetullut vanukas joka varmasti maistuu 35 vuotta minua nuoremmille ja vanhemmillekin. Jos nyt ylipäätään vaaleasuklaisista vanukkaista tykkää.

*) Äänimerkki tarkoitti sitä, että olin tuohon mennessä popsinut neljän vanukaspurkin myyntipakkauksesta kolme... Antakee anteeksi ahneuteni, mutta kun joku on hyvää, se on kans hyvää, eikä vaimokaan ollut paikalla valvomassa...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet