Laatusuklaa

DR. OETKER Suklaalevyraadissa

Dr. Oetker schokolade sauce
Tuotteen Dr. Oetker schokolade sauce valmistusmaa on Puola. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Dr. Oetker -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit.
 

Jarkko 14.01.2014
Kastike on todella tummaa ja onpas tässä synkkä maku. 8,9% kaakaojauhetta ja enimmäkseen glukoosisiirappia, niistä on tämä kastike tehty. Maku on kyllä kaikkea muuta kuin suklainen. Makeaahan tämä tietenkin on, todella makeaa, mutta mistä tulee tuo synkkä maku? Ajoittain se tuo mieleen palaneen popcornin maun. Muita makuja en oikein osaa nimetä. Ei missään nimessä kuitenkaan tuote, jota ostaisin toista kertaa.

Jenni V 18.03.2013
Teki mieli kunnon jäätelöannosta, ja tuli sitten loihdittua sellainen puolikkaasta banaanista, gb glacen vaniljajäätelöstä ja dr oetkerin suklaakastikkeesta. Kastike tuli hankittua lähinnä pakkauksen ja hinnan takia, eli oli kohtuu edullista ja pakkaus oli kivan näköinen tuubi joka toimii samalla mekanismilla kuin juoksevan hunajan pakkaukset. Kastike on helppo puristaa pakkauksesta siististi ja se säilyy jääkaapissa pitkään, pakkauksessa luki 5 viikkoa mutta luulisin oikean säilyvyyden olevan reilusti pitempi.

Tuotteessa on kaakaojauhetta 8,9 %, ja sen valmistukseen on käytetty myös kermaa. Rasvaa tuotteessa on kuitenkin vain 3%, joten kerman sijaan kastikkeessa on kyllä selkeästi enemmän vettä ja sokeria kuin kermaa. Ja sen kyllä valitettavasti huomasi maussa. Täyteläisyys ja herkullinen suklaisuus puuttuivat täysin, vähän sama ilmiö kuin tehtäessä kaakao veteen. Kastike tuntui halvalta ja esanssiselta. Eli pakkauksen lisäksi tuotteessa ei kovin paljon hyvää ollut, satsaankin ensi kerralla mieluummin makuun kuin helppokäyttöisyyteen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset