Matsmart banneri

DR. OETKER Suklaalevyraadissa

Dr. Oetker Paula vanille geschmack
Tuotteen Dr. Oetker Paula vanille geschmack valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Dr. Oetker -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Kirsi I 20.04.2015
Vaalean kermankeltaisen vaniljavanukkaan joukossa on ruskeita suklaavanukastäpliä, aina yhtä hauskan näköisesti. Tämä vanilja-suklaa on mielestäni paljon parempaa kuin suklaa-vaniljaversio. Tässä vaniljavanukas on sopivan voimakkaan makuista ja maitosuklaan maku tuo kivan lisän makuun. Seklaavanukas on riittävän vahvan makuista tasapainottamaan vaniljavanukkaan makua ja tuomaan ryhtiä makuun.

Jenni V 22.03.2015
Hetki sitten tuli maistettua "käänteistä" Paula-vanukasta, eli suklaavanukasta vaniljatäplillä. Nyt purkki on samanlainen, mutta suhteet ovat toisinpäin ja suurin osa vanukkaasta on vaaleankeltaista vaniljaa. Koostumus on jälleen vaniljavanukkaassa hiukan kiinteämpi kuin suklaatäplissä. Yleismaku on hyvin mieto, vaniljaa saisi mielestäni olla reippaasti enemmän, jotta vanukas toimisi pääroolissaan hyvin. Täyteläinen rakenne miellytti, tosin hieman rasvainen tuntu jäi suuhun. Kaakaovanukas ei sekään kovin vahvasti kaakaolle maistunut. Vähän pliisu yleistuntu, mutta ihan hyvä perusmaku ja hyvä rakenne, annan kolme pistettä sillä olen vaniljavanukasfani. Kuitenkin oli ehkä se suklainen versio parempi kuin tämä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet