Leader Vegeway Leader Vegeway

DR. OETKER Suklaalevyraadissa

Dr. Oetker Paula rahka vanilla-choco
Tuotteen Dr. Oetker Paula rahka vanilla-choco valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Dr. Oetker -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Jenni V 09.12.2015
Kahden 80-grammaisen pikkupurkin pakkauksessa myytävä lapsille tarkoitettu herkkurahka, jossa on vaniljarahkaa ja suklaanmakuisia kaakaotäpliä. Täplät ovat väriltään todella vaaleita, ja kaakaota onkin tuotteessa vain 0,1%.

Rahka on hyytelömäisen lusikoitavaa, mutta täyteläisen makuista, huomaa että tuotteessa on myös reilusti kermaa. Myös sokeria on reilusti, mutta niin oikeastaan pitääkin, sillä rahka itsessään olisi lapsille liian hapanta. Täplät maistuvat miedosti kaakaolle, mutta vahvempaakin makueroa vaniljaan olisin toivonut. Sileä rakenne sopii lapsille, mutta itse olisin ilahtunut suklaasattumista rahkan joukossa.

80-grammainen pikkupurkki on pienen näköinen, mutta sisältö on sen verran tuhtia, että annos on ihan täydellinen myös aikuiselle. Kolmen pisteen tuote, ei pahaa mutta ei ykkösherkkuakaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet