Leader Vegeway Leader Vegeway

DR. OETKER Suklaalevyraadissa

Dr. Oetker vitalis roasted müsli schoko-nuss
Tuotteen Dr. Oetker vitalis roasted müsli schoko-nuss valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Dr. Oetker -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Murot, myslit, hiutaleet & pähkinät.
 

Jenni V 11.12.2015
450 g paketti paahdettua mysliä, jota mainostetaan terveelliseksi. Nooh... on tässä suurin osa täysjyvää (kauraa), mutta mukana on myös 10% ohuita maitosuklaaneliöitä ja palmuöljyä. Makeutus tulee sokerista ja hunajasta, ja on mukana sitten vielä 3,5% paahdettuja hasselpähkinänpalojakin.

Ainesosat kuulostavat herkullisilta, mutta yllättävän "perus"hiutalemysliä tämä maultaan on. Hiljattain maistamani Paulunsin kaakao-vadelmamysli vie sekä maussa ja rakenteessa helposti voiton. Ei tämäkään pahaa ole (ei liian makeaakaan), mutta hiutalemainen rakenne on tylsä, hunaja ja suklaa maistuvat vain aavistuksen (eikä suklaa pelkintään syötynä ole kyllä mitään gurmeeta). Pähkinänpalat ovat herkullisia, mutta niitä olisi saanut olla kyllä joukossa huomattavasti enemmän. Peruskamaa, kolme pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet