Leader Vegeway Leader Vegeway

DR. OETKER Suklaalevyraadissa

Dr. Oetker Paula typ stracciatella
Tuotteen Dr. Oetker Paula typ stracciatella valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Dr. Oetker -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Jarkko 11.12.2015
Perheen nuorimmainen on tykästynyt näihin ja kun huomasin yhdistyskollegan arvioineen tämän, oli ihan pakko kaapata lapsiraukalta yksi vanukas omaan maisteluun. Sori. Tämä on siis enimmäkseen valkoista vanukasta, jonka seassa ruskeita suklaavanukasläikkiä ja lisäksi pientä suklaahippua. Vaalea vanukas on lähes mautonta, korkeintaan maidon makua muistuttavaa. Kaakao-osa puolestaan on kaakaovanukkaaksikin hieman pliisuhkoa, joskin sitä on vaikea lusikoida sillai että mukaan ei tulisi lainkaan tuota valkoista. Pääosaa näyttelevät kuitenkin nuo suklaahippuset. MInä olen henkilö, joka en tykkää sattumista tai hippusista vanukkaissa, jäätelöissä enkä pääasiassa suklaissakaan. Ei liene siis suuri yllätys että nämäkään suklaahippuset eivät juuri hurraahuutoja herätä. Hippusia ei ole mahdottoman paljon, mutta tarpeeksi häiritsemään. Jälkikäteen ajateltuna vanukas tuntui hieman oudosti hyytelömäiseltä ja suklaahippusissa ei ollut lainkaan makua. Aika turha tuote siis, vaikka ei ihan suusta tarvinut sylkäistäkään.

Jenni V 09.12.2015
Täplikkäiden Paula-vanukkaiden uusin versio koostuu tutuista suklaavanukastäplistä (30%), sekä paksusta täysmaidosta tehdystä maitovanukkaasta, jonka seassa on suklaarouhetta, tosin hyvin hintsusti (0,5%). Yritin maistella suklaarouhetta sellaisenaan, mutta ei se kyllä oikein maistu hongalle eikä haavalle, joten lähinnä rouhe tuo tuotteeseen vain vähän rouskuteltavaa.

Maitovanukas ei tunnu niin makealta kuin vaniljavanukas, väriltään se on valkoista. Moni voisi ehkä kuvata sitä melko mauttomaksi paksuksi maitokiisseliksi, mutta kun nyt satun oleman tämmöisen klönttikiisselin ystävä jostain todella kieroutuneesta syystä, niin kyllä minä tätä ihan mielelläni lusikoin... Kaakaovanukkaassa olisi saanut olla tummempi maku, mutta kyllä tämä ihan perusvanukkaasta meni, paksua mutta ei rasvaisen tuntuista.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet