Leader Vegeway Leader Vegeway

DR. OETKER Suklaalevyraadissa

Dr. Oetker Paula schoko minis
Tuotteen Dr. Oetker Paula schoko minis valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Dr. Oetker -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Jenni V 18.04.2016
Kuusi puolen desin läpinäkyvää pikarillista suklaavanukasta, joukossa vaniljavanukastäpliä. Edelleen minun kokoiselleni vanukashirmulle pikarillinen ei riitä mihinkään, mutta kaksi pikaria alkaa olla jo sopiva annos. Mutta pikkulapsillehan nämä vissiin suunnattu onkin...

Itse vanukas on samaa settiä kuin 125g pikarissa, ja vaniljan ja suklaankin suhde on sama. Tykkään edelleen vanukkaan paksuhkosta rakenteesta, ja täyteläisestä mausta. Perusvanukkaan tasolle tämä jää sen takia, että makeutta on vähän liiaksi ja vaniljavanukkaan maku voisi erottua vähän enemmän suklaavanukkaan joukosta. Kiva idea kuitenkin, ja toisaalta ihan toimiva kokokin lapsukaisille vaikka välipalan herkkulisäksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet