Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium nougat & crisp
Tuotteen Marabou premium nougat & crisp valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,86 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Nougatit, Tuotannosta poistuneet.
 

Satu 26.08.2005
Pala on ohut, mutta täyttä tavaraa. Crispistä huolimatta koostumus on yllättävän tasainen. Maku on vahvasti nougatmainen ja suklaa jää vähän taka-alalle.

Jarkko 26.08.2005
Pehmeä suklaakuori, sisällä nougatia ja crispejä. Crispit maistuvat lopuksi pureskeltaessa joko suolaiselta tai sitruunalta. Täyteläinen ja herkullinen tuote.

Marjo 26.08.2005
Pähkinäinen. Tulee mieleen Kinder-suklaa. Hyvä paksu koostumus (hieman sulaneena). Miellyttävää, tämä on hyvää! Hyvää, hyvää, nam.

Antti H 26.08.2005
Kohtuuhyvää maitosuklaata, aivan vähän jauhoinen koostumus. Täyte hieman epäilyttävää, ei juuri maistu, mutta tuntuu suussa hiekalta.

Kirsi T 26.08.2005
Alkumaku pehmeä, sulaa hyvin suussa. Täyte epämääräisen makuista, kuitenkin nougattiin vivahtava. Täytteessä olevat rakeet maistuvat epämääräisiltä, maku viittaa pähkinämäisyyteen.

Mika 26.08.2005
Pikkukiviä suklan sisällä? Maku melko neutraali, vähemmän suklainen. Menee jos ei parempaa tarjolla.

Susanna K 26.08.2005
Pähkinäinen tuoksu ja kermaisen jankkimainen äkkimakea. Suklaana ihan hyvää, mutta yksi pala riittää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani