Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou non stop levy
Tuotteen Marabou non stop levy valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,12 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Hanna P 04.10.2011
Perinteinen Maraboun vaaleanmaitosuklaan pala M-kirjaimella ja vaaleilla sattumilla. Ja jee, kirkkaanvihreän ranskanpastillinen näköinen sattuma näkyy, kun erotan palat toisistaan. Mut nyt maistamaan...Tuoksu on enemmän tätä ei niin laadukasta pääsiäismunaosastoa ja maku hmmm... Kieltämättä pidän tästä rouskuvien sattumien sokerisesta kimarasta. Nyt ei tämä maitosuklaa niin ihmeelliseltä ja laadukkaalta maistu, kun on parempiakin tullut maisteltua. Suklaa ei siis ole ihmeellistä, mut värikkäillä ja rouskuteltavuuteen sopivilla sattumilla saa minut kyllä puolelleen. Keskinkertaiset pisteet keskimäärin siis, vaikkei suklaa keskinkertaisen tunteitaherättämätön olekaan!

Iikka 03.10.2011
Näyttää varsin perus Maraboun maitosuklaalta erotuksena jättikokoiset moniväriset sattumat. Sattumat ovat kokonaisia karkkinappeja. Kiva ja maistuva rouskuttelulisä jotenkin niin tavalliselle maitosuklaalle. Edelleenkin hyvää pikkunälkään tai ahmimisherkuksi.

Kirsi I 21.08.2011
Onhan näitä suklaan joukossa jotain toisia kerkkeja- versioita syöty, mutta Maraboun omaa en ollut vielä maistanut. Yllättäen tässä maistuu sekä maitosuklaa että non stopien sokerikuorutus ja sisus kaiki erikseen ja vieläpä niin, että korostavat toistensa makua. Hyvä tuote vertaistensa joukossa.

Meeri 06.06.2009
Maitosuklaaseen on ympätty kokonaisia non stop-rakeita, jotka raksuvat kivasti hampaissa. Ajatuksena loistava, mutta non stop-rakeet maistuvat yllättävän voimakkaasti peittäen tehokkaasti maitosuklaan miedon ominaismaun. Kokonaisuus maistuu esanssiselta eikä lainkaan maraboun hyvältä perussuklaalta.

Tytti 23.09.2008
Hetkinen, mitäs täältä pilkistää? Maitosuklaalevyyn on upotettu iloisen värisiä päällystettyjä suklaarakeita. Herää kysymys, millä keinolla näin iloisia värejä tehdään…? No, ei kun suuhun vaan. Päällä on siis perusmaitosuklaata ja värirakeet maistuvat rapsakan makeilta aluksi ja keskus vaikuttaa tummalta suklaalta. Jotenkin tekemällä tehty, ei hyvä.

Anja 23.09.2008
Vaalea suklaalevy jossa sisällä NonStop tyyppisiä suklaarakeita. Hauskannäköinen pirteä, värikäskin mutta äkkimakea.

Saila 20.09.2008
Ihan OK, mutta maussa ei ole mitään lisäarvoa.

Miriam 20.09.2008
Esanssinen tuoksu. Jotain ylimääräistä pursuu ulos suklaasta. Maku todella omituinen, sisältäen niin väriainetta lisäainetta kuin esanssia perussuklaan lisäksi. Maut erottuvat selvästi toisistaan, eivät sulaudu yhteen. Rouskuvaa.

Minna Hi 20.09.2008
Maraboun maitosuklaan perusimelä tuoksu. Tässä lisänä värillisiä rakeita, jotka rapisevat mukavasti hampaissa. Muuten suklaa on ylimakea eikä maussa ole pahemmin eroa tavalliseen maitosuklaaseen.

Reeta 28.01.2008
Ensimmäistä kertaa maistan tätä Maraboun suklaata! En ole aiemmin tähän törmännytkään. Tosi hyvää! Maitosuklaata, jossa sisällä M&M:n tapaisia eri värisiä suklaarakeita. Makeaa, mutta juuri sopivasti.

Salla Elina Salo 28.01.2008
Mielenkiintoista, mutta jotenkin epämääräistä suklaata. Suussa on tunne, että tässä on nyt aivan liikaa tavaraa samassa suklaassa. Tuhti pläjäys. Kuin laittaisi Non Stop-rakeita ja maitosuklaata yhtä aikaa suuhun, nämä eivät levyssä oikein toimi keskenään.

Päivi 06.01.2008
Juuri tänään ostettu, kun huomasin kioskilla. Tykkään uutuuksia ja ennen maistamattomia maistella. Tuttu Maraboun maku. Pitkästä aikaa maistoin tämän valmistajan tuotetta. Hyvä maku. Karkit tuovat mukavan lisän ja piristävät makua. En pidä tummasta suklaasta, mutta tässä tuotteessa se ei maistunut pahalta, koska maitosuklaa maistui enemmän. Jälkimakuna jäi karkin maku suuhun. 3:n annoin siksi, koska tästä tuotteesta ei kuitenkaan tullut sellaista aah ooh-elämystä. Saattaisin ostaa toistamiseenkin, mutta ei noussut suosikiksi.

Antti M 29.12.2007
Joskus joulun alla Ärrälle ilmestyneet Non Stop-levyt ovat aika mitäänsanomattomia uutuuksia mutta silti ihan perushyvää Maraboun maitosuklaata. Tummaa suklaata sisältävät linssit ovat integroituneet lähes huomaamattomaksi osaksi kokonaisuutta vaikka niitä pitäisi viidesosa massasta ollakin - ei tosin haittaa yhtään. Silmiin pistää satunnainen värjätty sokerikuoren palanen mutta muuten ovat sulautuneet aika maukkaasti yhteen. Voisin melkeinpä pitää tästä enemmän kuin perus-maitosuklaasta; tumma suklaa tuo selkeästi oman parantavan vaikutuksensa tuotteen makuun.

Susanna K 30.11.2007
Marabou suklaata ja m&m oloisia suklaapastilleja, ei voi olla muuta kuin hyvää! Suklaa ihanaa perusmarabouta ja täyte yhtä hyvää, pieniä värikkäitä suklaapastilleja jotka raksuu mukavasti suussa. Olen myyty!

Antti H 30.11.2007
Maraboun maitosuklaa on kyllä herkkua, tässä seassa on ranskanpastilleja. Ihan jees, mutta ilman pastilleja tämä ois parempaa.

Satu 30.11.2007
Maraboun herrrkullista maitosuklaata, josta on valitettavasti tehty vähemmän herkullista sokeripäällysteisillä tummilla suklaarakeilla.

Jarkko 25.11.2007
Maraboun uutuusmaku, jota ei vielä ainakaan ole Suomen kaupan hyllyillä näkynyt. Jujuna tässä levyssä on se, että Maraboun maitosuklaan sekaan on viljelty Maraboun vastausta M&M:lle, joita on omana tuotteenaan myyty käsittääkseni jo kauan nimellä Non Stop. Mielestäni kokeilu ei ole täysin onnistunut. Maitosuklaahan on tuttuun tapaan mitä mainioin, mutta nuo värikuulat tummasuklaasisuksineen eivät minusta juurikaan tee kunnia levylle. En pidä rakeiden sokerikuoresta ja sen rutinasta. Sama koskee kaikkia vastaavia pastilleja muilatkin valmistajilta (m&m, ranskan-/amerikanpastillit yms). Pisteeni tälle tuotteelle kuvastaa tuotteen kokonaisuuden makua, suuntuntumaa ja haluani hankkia näitä levyjä jatkossa, kun tekee mieli mässysuklaata.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani