Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou non stop levy
Tuotteen Marabou non stop levy valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,69 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Miia 30.12.2015 : Jaa... Arvostelenko nyt edes oikeaa tuotetta, kun käsissäni on talven 2015 versio Non Stopista (Limited Edition)...? Joka tapauksessa, hyppysissäni on 200g maitosuklaalevy, joka sisältää lisämausteena tummasuklaisia sokerikuorrutettuja rakeita tyyliin Smarties. Maraboun maitosuklaa on varsin vaaleaa (30%). Tuoksu on vanilliininen, voinen ja joku hiukan erikoinen sivuaromi, jota en osaa kuvailla - suolainen? Suklaan seassa on erotettavissa "sateenkaaren värejä", kun Smarties-rakeet näkyvät suklaan seasta - tämä varmasti vetoaa enempi lapsiin kuin meihin kukkahattuiän ylittäneisiin, vihaisiin täti-ihmisiin. Rakeet tarjoavat heti alkuunsa vastusta hampaille, kohta sokerikuorrute rahisee hampaissa. Heti alkuunsa suuhun puskee Amerikan Pastillien ja Smartiesien sokerikuorrutuksesta tuttu, hiukan porkkanamainen aromi (en tiedä, miten porkkana tästä tulee mieleen, mutta tulee silti!). Jälkimakuna on Maraboun maitosuklaa jollain sivuaromilla. Suutuntuma on hauska tässä suklaassa, samoin kaakaoiset sattumat tuovat pienen makuvivahduksen sattuessaan kohdalle, ei maistu liian "ällöttävälle", vaan sopivan pehmeälle. Miinuksena tuo sokerikuorrutteen maku. Ihan OK suklaa, mutta idea tuottanee enempi riemastumista lasten keskuudessa. 2,5 p. ---> 3 p.

Rei 07.02.2012 : Makuuni liian makea, pari riviä menee mutta sitten alkaa vähän jo öklöttämään. Karkkien suklaa on tummempaa(?) kuin levyn, minkä takia levy alkaa maistua omasta mielestäni turhan makealta. Plussaa tosin siitä, että karkit roksuvat ihanasti hampaissa!

Nalle 25.01.2012 : Hyvä levy kyllä, mutta ehdottomasti nauttisin max pari riviä kerrallaan ja jääkaappikylmänä. Rapsakat rakeet sopivat hyvin suklaan joukkoon. Vaikea kuitenkin makeuden takia antaa enempää pointseja.

Lila 14.10.2011 : Ihana! Paras Maraboun levy. Suklaarakeiden määrä on juuri sopiva, eivätkä ne peitä maraboun omaa makua. Rakeet ovat hyvänmakuisia ja tuovat kivaa rapsakkuutta ja pureskeltavaa.

Spiral 27.02.2011

jiku 03.12.2009

Arde 08.04.2009 : Ennakkoon pelkäsin, että on liiankin karkkimainen juttu. Mutta rakeet ovatkin täyttä suklaata, joten kokonaisuus on mukavan suklainen.

heiska 15.07.2008 : Mielummin ostan ihan tavallista Maraboun maitosuklaata ja ostan karkkeja kaveriksi oman makuni mukaan.

Hags 15.04.2008 : todella hyvää suklaata ja rakeet tuo vielä bonusta :)

Sansku 02.03.2008 : Pidän suklaasta. Harmi vain ettei sitä löydy kaupoista, ostin sen R-kioskilta.

manna 01.03.2008 : iha tajuttoman hyvää

Yam-Yam 16.01.2008 : Iloisen näköinen pakkaus. Suuret olivat odotukset tämänkin uutuden puolesta. Maraboun suussasulavaan suklaaseen on sotkettu liian tummia suklaa linssejä. Maku kuitenkin oli jollain tavalla sopusoinnussa.

heiska 15.01.2008
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani