Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium spécialités hazelnut nougat milk
Tuotteen Marabou premium spécialités hazelnut nougat milk valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Nougatit, Tuotannosta poistuneet.
 

Meeri 03.02.2008
Suklaassa maistuu hallitsevasti tumma nougat ja se maistuu huonojen nougat-suklaiden sarjassa aika tyypilliseltä. En jää kaipaamaan tätä.

Kati 03.02.2008
Erittäin makea! Pähkinä tuo mukavan rapeuden, mutta täyteaine muistuttaa hieman kreemiä - yök.

Elise P 03.02.2008
Erikoinen, mattainen ulkomuoto. Mukava, risahtava koostumus. Pehmeän nougatmainen, mutta mielestäni liian makea.

Milla 03.02.2008
Hyvä nougat'n tuoksu. Päällysmaitosuklaan alta paljastuu hiukan tummemman oloinen pähkinätäyte. Tuotteessa on liikaa sokeria, vähemmän makeana tämä olisi oikein miellyttävä. Palat ovat ihanan reilun kokoisia.

Salla Elina Salo 03.02.2008
Huh, onpa palalla kokoa! Halvan suklaan tuoksu. Rouheista pähkinäsuklaata, pähkinäinen maku. Hieman rasvaista, nougatmaisen makea jälkimaku.

Jarkko 07.01.2008
Maraboun syksyn uutuuksia länsinaapurista. Sana nougat ei kylläkään synnytä allekirjoittaneessa kovin suuria odotuksia. Levystä taitettu palanen tuoksuu voimakkaasti nougatille. Suklaakuori näyttää yllättävän tummalta. Puraistessani palasen huomaan kuitenkin että suklaa ei pääse makutaistossa esille lainkaan. Nougat jyrää. Sen seassa onhasselpähkinäpalasia, jotka ovat aavistuksen verran liian pieniä, mutta ei sentään mitään hiekkakokoa kuitenkaan. Pähkinöidenkään makua ei juuri huomaa, koska niitä on sen verran harvassa. Perusnougattia, joka vaan ei sytytä allekirjoittanutta oikeen minkäänlaiseen reaktioon.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani