Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium dark milk
Tuotteen Marabou premium dark milk valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Sanna K 05.02.2008
Todella hyvin onnistunut yhdistelmä maitosuklaata ja tummaa suklaata. Sisällä oleva tumma suklaa tuo upean kaakaon maun makean maitosuklaan sekaan. Suklaapala on ohut ja koostumus täydellinen. Vaikka onkin ”vain” tummaa- ja maitosuklaata yhdistettynä niin maistuu yhtä hyvältä kuin monet erikoisuudetkin.

Antti K 24.01.2008
Kivan näköinen laatta ja tämä maistuu suklaalle, tässä tuntee ja haistaa kaakaon, tarkemmin kun katsoo niin sisällä onkin tummempaa suklaata mitä kuori eli tämä on ihan ovela sekoitus, tämä menee hyvien suklaiden joukkoon.

Antti M 13.12.2007
Mielenkiintoista ja varsin maukasta suklaata Maraboulta. Suussa velloo mukava kaakaoinen maku sekä hivenen liian voimainen vaaleampi suklaa. Jotenkin vain tällainen yhdistelmä toimii siitä huolimatta omaan makuuni. Miinuksia tulee myös ohuesta levystä, joista ei yleensä saa kunnon otetta makuhermoon sopivasti. Kyllä tätä ostaisi, jos kotimaastakin saisi helposti.

Jarkko 07.12.2007
Käärepaketin mukaan sisusta on 70% tummaa suklaata ja ulkokuori 35% maitosuklaata. Levyssä taitaa olla palasia korkeintaan 10 ja ne ovatkin kooltaan 3,5 x 5 cm eli varsin kookkaita. Paksuudessa on kuitenkin pihistetty. Poikkileikkauksesta katsottuna tummaa suklaata ja maitoversiota on kokonaisuudessa saman verran. Plussaa tulee siitä, että suklaa on sileää ja pehmeää. Pureskellessa tumma suklaa ottaa mausta ylivallan, mutta imeskellessä maku ei ole läheskään yhtä karvas. Se selittynee sillä että imeskellessä vastassa on ensimmäisenä maitoinen suklaa. Kumma kyllä tumma suklaa ei imeskellessä maistu läheskään niin karvaalta kuin pureskellessa. Hyvä niin. Imeskellessä ja maiskutellessa tulee mieleen, että tämä kahden suklaan yhdistelmä toimii tässä varsin hyvin, nimenomaa pieninä annoksina. Tällainen maitosuklaan ystävä alkaa jo toisen suuren palan puolessa välissä kaipaamaan loiventavaa maitolasia... Pureskellessa maku jää ehdottomasti ykköseen, mutta imeskellessä maut sekoittuvat ja tuntuvat niin pehmeiltä, että hellyn peräti kolmoseen arvosanassa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani