Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou apelsin krokant
Tuotteen Marabou apelsin krokant valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,38 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 06.10.2017
Levyn makumaailma kuulostaa herkulliselta. Maistaessani yllätyn: missä se krokantti on? Ei ole kyllä krokanttia tämä pieni maissicrisp-räpellys jota levyssä on erittäin runsaasti. Appelsiini on uutettuna suklaaseen, olisin ehdottomasti heivannut krispin ja laittanut kunnon appelsiinikrokanttia tavallisen maitosuklaan sekaan. Ajoittainen suolaisuus häiritsee, ja samoin tukahduttava makeus. Todellinen pettymys, kakkonen.

Annamari 11.08.2016
Voimakas appelsiinin aromi jo tuoksussa, joka jostain syystä tuo mieleen joulun. Mukana on rapeaa krokanttia, joka rahisee kivasti. Siitähän minä tykkään! Appelsiinin ja maitosuklaan yhdistelmä on myös erittäin hyvä ja tässä tuotteessa se toimii. En oikein keksi tästä mitään huonoa sanottavaa, joten viisi pistettä on annettava, vaikka ei tämä täydellistä suklaata ole.

Iikka 14.05.2012
Näyttää perusmaraboulta, mutta tuoksu on erilainen. Nimittäin se on appelsiininen. Mahdollinen appelisiiniesanssi maistuu ainakin aluksi voimakkaana. Makeaa on. Jokin rohisee hampaissa, mitäs jännää ne ruottalaiset on tähän lisänneet? Silminnähden tässä on pikkuhippuja tuntematonta ainesta, ellei ne sitten ole pienenpieniä kuivatun appelisiininkuoren palasia. Tähän spekulaatioon tulee kielteinen vastaus ihan lopuksi, sillä pikkuhiput jäävät suuhun maleksimaan vielä suklaan poistuttua, enkä saa niistä makua irti, tai ainakaan tunnista sitä. Tuote on makeudessaan ja hedelmällisyydessääm varsin tujua kamaa. Ei mitenkään persoonaton tuote, muttei yllä suosikkeihinikään.

Saara 30.03.2012
Ensivaikutelma haukkaamisen jälkeen on, että onpas makeaa. Sellaistahan Maraboun maitosuklaa tietysti on, kokonaisvaltaisen imelää ja jotenkin "tasaista". Toisinaan tämä on hyvä asia ja toimii, mutta tällä kertaa mitään makuvivahteiden ilotulitusta ei pääse syntymään ja päällimmäisenä mielessä hakkaa vain ylitsepääsemätön makeus. Krokantit ovat kivoja ja appelsiinin maku sopiva. Periaatteessa tuotteessa ei siis ole mitään valittamista, mutta uutta palaa ei tee mieli ottaa, joten tuomioni on keskinkertaisuus.

Kirsi I 28.06.2011
Niin on voimakas appelsiinin aromi, että peittää tutun Maraboun maitosuklaan maun, maistuu vain jollekin suklaalle. Tämä ei ole oikeastaan mikään huono juttu, ei se tavallinen marabou nyt niin hyvää ole. Appelsiiniaromi on kuitenkin suorastaan alkoholimaisen pistavää ja muistuttaa jotain appelsiinilikööriä. Siispä yhteenvetona: ei tämä ole pahaa, mutta appelsiinilikööri ei vain ole suosikkiani.

Marika 12.03.2010
Suklaa tuoksuu upeasti appelsiinilta (tai pikemminkin mandariinilta). Hmm.. tämä maitosuklaan ja appelsiinin yhdistelmä ei silti taida toimia. Ainakin jotain kirpakkuutta, "appelsiininkuoren makua", jäin kaipaamaan. Ehkäpä jos tätä piristäisi hyppysellisellä merisuolaa tai pippuria.. Tällä reseptillä ja makeudella tumma suklaa olisi todennäköisesti ollut parempi kaveri appelsiinille.

Tytti 03.10.2008
Jännä appelsiinin tuoksu. Puraislulla alkaa rapina, reilusti rapisevaa krispiä. Mausta voisi sanoa, että se on raikas, jälkimaku saisi olla pidempi. Yleismielikuvaksi jää ehkä vähän äitelä maku.

Anja 03.10.2008
Pirteä sitruunainen tuoksu yhdistettynä vaaleaan suklaaseen. Tämä on hyvää! Sopivan ohut levy.

Reeta 19.09.2008
Huhhuh. En kyllä yhtään tykkää appelsiinin ja suklaan yhdistelmästä. Suklaa suklaana ja appelsiini appelsiinina. Muistuttaa hämmästyttävästi Fazerinaa ja Geisha Orangea.

Saila 19.09.2008
Appelsiininen tuoksu. Rakenne on hyvä, maku miellyttävä ja maitosuklaan ja hedelmän yhdistelmästä pitävä varmaan ihastuisi kovastikin.

Minna Hi 19.09.2008
Suklaa tuoksuu kirpeältä appelsiinilta. Suklaan joukossa on runsaasti krokantteja, rapisee mukavasti hampaissa. Maraboun suklaan normaali ylimakeus ei tunnu tässä suklaassa eikä muutenkaan dominoi makua. Appelsiini sopii tähän todella hyvin. Kaiken kaikkiaan hyvin onnistunut suklaa.

Miriam 12.09.2008
Tuoksu hedelmäinen. Ulkonäkö perinteinen ja tuttu. Maku pirteä, jossain vaiheessa hieman teennäinen. Hiput miellyttäviä suussa, jälkikäteen kuitenkin hampaat narskuvat. Perussuklaata sopii tosin mielestäni hyvin appelsiinin kanssa.

Kai 31.08.2008
Maraboun appelsiinisuklaata! Jos tykkää appelsiinisuklaasta niin tämä on varmaan ihan ok. Pieniä appelsiinirakeita seassa.

Tapani H 29.08.2008
Mmm-Marabou, ihanaa ruotsalaista laatumaitosuklaata krokanttimurusilla höystettynä. Ehkä vähän ylimakeutta, siitä tippuu yksi piste pois.

Päivi 29.08.2008
Maraboun ihanaa suklaata. Sisällä jotakin rapisevaa. Jotenkin makea ja hedelmäinen maku. Sivumaku häiritsee ja tuntuu liian makealta. Ei mielestäni oo onnistunut yhdistelmä.

Hanna P 29.08.2008
Jännästi suussa rahiseva suklaa. Maku kuitenkin jotenkin epäsuklaamainen ja terävä... Vaatisi ainakin totuttelua oppia tykkäämään tästä.

Antti K 29.08.2008
Appelsiini ja maitosuklaa, toimii. Ehkä hieman imelä ja näinollen ei voi vetää montaa palaa kerralla.

Sanna K 29.08.2008
Herkullista maitosuklaata jossa appelsiinin maku ja jotain rapeita palasia seassa. Suklaa on hyvää ja koostumus täydellinen mutta nuo pienet muruset meinaa takertua hampaankoloon. Appelsiinisuklaa -yhdistelmä ei ole ikinä ollut suosikkejani mutta tämä suklaa on kyllä parempaa kun perinteiset. Ehkä johtuu maitosuklaasta, sillä tumma suklaa + appelsiini on yhdessä mielestäni liian kitkerää. Makeampana tämä voittaa tummemman versionsa.

Janne J 29.08.2008
Hieman rakeinen rakenne, rutisee ja ritisee - maitosuklaan seassa on siis "jotain". Ensivaikutelma on ok, mutta minulla alkaa nopeasti tökkiä tämä Maraboun maitosuklaiden lapsille suunnattu perusmaku.

Satu 29.08.2008
Maraboun taivaallisen hyvää appelsiinikrokanttimaitosuklaata, jossa on kaikki kohdallaan. Ihan kaikki. Suklaa on hyvää, appelsiini maistuu juuri sopivasti ja koostumuksessa on pientä jippoa kitalakea kuitenkaan repimättä. Siitä ei montaa päivää ole, kun viimeksi tuhosin tätä levyllisen. Ja mikä parasta, saatavilla nyt myös Suomesta!

Hanna-Maria 29.08.2008
Maraboun maitosuklaata, joka rapisee ihanasti suussa. En saa oikein selvää mille ne rakeet siellä seassa maistuu, olisiko omar? Mutta ihan hyvää kuitenki.

Antti M 07.12.2007
Tuoksuu ja maistuu loistavasti appelsiinille eikä appelsiininkuorelle, kuten moni yritelmä. Pienet krokanttimurut ovat myös kelpo lisä tähän vaikkakin ovat mikroskooppisen pieniä murusia. Appelsiinin maku peittää makean maitosuklaan aika lailla mutta silti tämä on ihan hyvää, joskin lievästi ylimakeaa. Toisekseen, appelsiini sopii mielestäni paremmin tummempaan suklaaseen yhdistettynä.

Susanna K 29.09.2005
Siis tajunnan räjäyttävä yhdistelmä, suklaa & appelsiini! Välillä tulee crispirusahduksia suuhun kun puraisee suklaataa mutta miellyttävällä tavalla. Koostumus kokonaisuudessaan toimiva. Kyllä Marabou osaa.. :)

Jarkko 29.09.2005
Herrrrkullisen hyvää maitosuklaata, joka maistuu herrrrkullisen appelsiiniselle. Tuotteen nimi on appelsiinikrokantti, mutta krokantin osuus on yllättävän pieni. Krokantti on tässä suklaassa kuitenkin enemmän haittana kuin hyötynä. Vitonen olisi irronnut pelkällä appelsiininmakuisella maitosuklaalla, krokantit heikentävät nautintoa aavistuksen verran, joten täydellisyyteen ei vielä päästy. Jälkilisäys: Puoli levyä on jo vähän liikaa kerta-annoksena, alkaa tökkimään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani