Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou noblesse original crisp (150g)
Tuotteen Marabou noblesse original crisp (150g) valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaanapit.
 

Jenni V 30.12.2011
Ostin miehelle joululahjaksi rasiallisen, kun muistin että nää on hyviä ja myöskin on keliaakikon unelmia kun on gluteenittomia krisp-suklaita. Maistoin siinä sivussa pari; ehdottomasti parasta tässä suklaassa on muoto eli ohuen ohuet pyörylät. Suklaa itsessään on omaan makuuni liian makeaa kuten Marabou yleensä on, tummasuklaaversio toimisi ehkä vieläkin paremmin. Ohuus kuitenkin pelastaa makeudessakin paljon.

Kirsi I 29.12.2010
Näitä ohuita suklaalehtiä, jotka mahtuvat sopivasti suuhun kielen päälle on nautinto syödä. Kotonakeitetyn karamellin maku ja rapeat crispit koukuttavat.

Tuula 22.12.2008
Ohuen ja rapean suklaan ystävä kiittää. Mukava ja mutkaton perusmaitosuklaa.

Salla M 22.12.2008
Ohut perinteinen keksinmuruinen herkku, jonka makua voisi rouskeaksi kutsua. Muotokieli upea.

Kaisa 22.12.2008
Kaakaopitoisuus 36% - maku mukava, keskinmurut maistuvat hilpeitä, paperinohut rakenne on upea ja esteettinen. Yksinkertaisuudessaan juhlava pieninä määrinä.

Antti M 25.12.2007
Ruotsalaisia ohuita maitosuklaakiekkoja, joissa hieman maissikrispiä seassa. Vanha tuote; varmaan parikymmentä vuotta Suomessakin markkinoitu, mutta itse sain maistettua vasta nyt. Ihan kohtuullisen oloinen maitosuklaa ja ohut kiekko sulaa suussa mainiosti. Sopii hyvin kahvipöytään mutta tuskinpa taas muutamaan vuoteen tulee ostettua...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani