Fazer

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou noblesse mint (150g)
Tuotteen Marabou noblesse mint (150g) valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaanapit, Tuotannosta poistuneet.
 

Kirsi I 29.12.2010 (Jäsenprofiili)
Ohuita pyöreitä suklaalehtiä, joissa maistuu raikas minttu ja maitosuklaa sopivasti. Jälkimaku jää ihanan minttuiseksi. Rapeat crispit vielä kruunaavat mainion nautinnon.

Antti M 25.12.2007 (Jäsenprofiili)
Ruotsalaisia ohuita maitosuklaakiekkoja mintulla sävytettynä. Minttu on vain sen verran kökköistä tässä yhdistelmässä, että ei oikein pureskelematta uppoa. Maissikrispiä hieman seassa, joka ehkä onkin se paras aines tässä. Tummempi suklaa olisi ollut parempi valinta. Syötävää mutta ei houkuttelevaa.

Marjo 30.09.2005 (Jäsenprofiili)
Minttufrisbee! Paperin ohutta, rapisevaa minttua. Maistuu paksummalta mitä ohuus antoi odottaa. Yllättävän hyvää mintuksi.

Jarkko Karhunen 30.09.2005 (Jäsenprofiili)
Ohuenohuita lättyjä, valo paistaa lähes läpi. Lievä mintun maku ja runsaasti aivan liian kovia murusia. Suklaa ok, minttumaku ok, muruset ei ollenkaan ok. Kieleen sattuu.

Antti H 30.09.2005 (Jäsenprofiili)
Mieto mintun maku mauttomassa suklaassa.

Satu 30.09.2005 (Jäsenprofiili)
Heh, mitä lasinalustoja. Rätiseviä pienenpieniä mintturakeita. Suklaa ei maistu tarpeeksi. Harmillista, sillä muuten tämä olisi herkkua.

Mika 30.09.2005 (Jäsenprofiili)
Minttusuklaata jonka koostumus kerrankin hyvä, ei kovia kindereitä eikä toisaalta äklömakeaa täytettä.

Susanna K 30.09.2005 (Jäsenprofiili)
Mukava mintun tuoksu jo ennen suuhunlaittoa. Tulee mieleen After Eight -suklaa. Palat voisi olla hieman pienempiä, tuntuu kuin ehtoollisleivän törkkäis suuhun. Kuitenkin hyvää suklaata.

Nina P 30.09.2005 (Jäsenprofiili)
Hyvää hyvää. Huono puoli siinä että on liian ohut.

Anne P 30.09.2005 (Jäsenprofiili)
Olipas ohkainen lastu, herkullinen mintun maku, seassa hauskoja raksuvia juttuja. Näitä menisi vaikka kuinka monta... Taivaallista vaalean suklaan herkkua.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet