Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium oraïa (200g)
Tuotteen Marabou premium oraïa (200g) valmistusmaa on Slovakia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Salla Elina Salo 16.12.2009
Pähkinärouheinen maitosuklaakonvehti ympäristöystävällisesti yksittäispakattuna.
Rouhe jää pahasti hampaiden väleihin. Suklaassa vähän hassun kirpeä sivumaku.
Vaikka tässä on maitosuklaapäällinen, maku on tumma.

Minna Hi 02.02.2009
Sieviä yksittäispakattuja konvehteja. Tuoksuu kovasti hasselpähkinäiseltä. Suklaan kuoressa on pientä pähkinärouhetta, täyte sen sijaan on sileää. Konvehti on hyvin makeaa ja yllättävän kovaa maitosuklaaksi. Mielestäni on omituista, että pähkinärouhe on suklaan pintakerroksessa, joka on suhteellisen ohut. Myös makeudesta tiputan pisteitä. Pähkinä kyllä maistuu, mutta hieman pistävältä.

Janne H 02.02.2009
Kääre on kuin joulukuusenkoriste. Todella houkutelevan näköinen. Tuoksu ei ole ainakaan kovin voimakas. Aluksi kun puraisee, niin se tuntuu kovalta, mutta se on vain pintakerros, joka on kova. Pinnassa on mantelirakeita tai jotain vastaavaa. Pieni vivahde ihan kuin olisi appelsiinia laitettu mukaan. Sisällä vaaleata suklaata, joka sulaa suussa. Palanen on sopivan kokoinen hemmoitteluun. TODELLA HYVÄ.

Satu 01.12.2008
Ensinnäkin tämä kuution muotoinen rasia on hieno ja herättää heti huomiota muiden konvehtirasioiden joukossa. Rasian kullanruskea väritys on suklainen ja sama teema jatkuu myös rasian tummanruskean sisuksen myötä. Sisäpohjan "ORAÏA"-teksti on yksinkertainen ja tyylikäs oivallus. Kuinka helppoa olisikaan ollut jättää rasian sisäpuoli valkoiseksi?

Konvehdit on yksittäispakattu päältä punaruskeaan mattapintaiseen ja alta kiiltävän kultaiseen jäykähköön folioon. Folio on kietaistu kultaisella teipillä tupsuksi kuin kukkakimpun käärepaperi.

Konvehti on sen verran iso, että itsellä ei tule heitettyä sitä kerralla suuhun. Päällys koostuu ohuehkosta kerroksesta maitosuklaata, pikkuruisista pähkinärouheista (jotain karamellisoituakin tuntuu joukossa) ja vaikkei tuoteselostuksessa asiasta mitään mainitakaan niin tarkka silmä havaitsee päällysen sisimmän kerroksen olevan tummaa suklaata. Loput 80% konvehdista eli koko sisus onkin sitten nougattia ja valitettavasti ei sitä parhainta laatua. Ainakaan minun mielestäni. Maku vielä menettelisi, mutta koostumus on liian jauhoinen makuuni.

Odotukset olivat korkealla, mutta hieman on pettynyt olo. Mikään tässä konvehdissa ei ole täysin pielessä, mutta moni asia vähän vinksallaan. Itse suklaata on liian vähän suhteessa nougattiin, nougat oli keskinkertaista ja pähkinärouheet liian pieniä. Minkäs teet. Kolmoselta tämän pelastaa ainoastaan hienot puitteet.

Jarkko 18.02.2008
Erittäin kauniin ja tyylikkään rasian sisältä löytyy 15kpl yksittaispakattua konvehtia. Koostumus noissa on sellainen, että ulkokuori on maitosuklaata ja sen seassa on runsaasti karamellisoitua pähkinärouhetta. Suklaakuori ei ole kovin paksu ja konvehdin sisus on täynnä tasaista hasselpähkinätäytettä, jossa ei ole lainkaan rouheita tms. Ulkokuori on poikkeuksellisen tyylikäs, mutta valitettavasti rasian sisältö ei yllä ihan samalle tasolle. Luulenpa että täyte on se, joka minulla eniten pistää hanttiin. Sen maku vain on jotenkin "tunkkaisen" oloinen. Luulisin, että jos suklaakerros pinnassa olisi paksumpi, oltaisiin päästy parempaan lopputulokseen. Kieltämättä näitäkin saattaa popsia makeannälkään useammankin, mutta omaan makuuni nämä eivät kuitenkaan yletä ulkoasun tasolle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani