Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium milk thin intense
Tuotteen Marabou premium milk thin intense valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Satu 07.05.2008
Laadukkaan tuntuista maitosuklaata ohuena levynä. Koostumus on hieman rasvainen ja maku pienoista sivumakua lukuunottamatta miellyttävä.

Antti H 07.05.2008
Mukavan sitkeää maitusuklaata. Suklaa sulaa suuhun ja maku säilyy pitkään. Palanen vaikuttaa laadukkaalta, tätä söisi enemmänkin.

Susanna K 04.05.2008
Ohut laatan muotoinen maitosuklaa joka maistuu aika rasvaiselle ja täyteläiselle. Sulaa välittömästi suuhun ja hetkessä makunautinto on ohi. Oikeastaan mitää tiettyä makua ei tule esiin, vain maitosuklaa. Ihan passeli perussuklaa tosin itse kaipaan että suklaan koostumus pitää olla paksu eikä littana.

Päivi 29.04.2008
Iso litteä palanen maitosuklaata. Näyttää kiinteältä. Rakeinen kuitenkin. Miellyttävä maku. Sulaa hyvin suussa. Maku hemmoittelee mieltä. Liian nopeasti kyllä suli suussa ja ei jäänyt jälkimakua. Joku sivumaku tässä on.

Sanna K 29.04.2008
Iso ja littana maitosuklaapala joka ei hirveästi houkuttele. Koostumus on kuitenkin ihmeen pehmeä, vaikkakin vähän liisterinen. Jokin outo sivumaku löytyy taas, mutta se ei onneksi mitenkään paha ole. Maitosuklaaksi ihan hyvää.

Jarkko 23.04.2008
Nämä Maraboun Premium-sarjan suklaalevyt ovat kauniita katseltavia, mutta liian ohuita minusta. Tuntuu aavistuksen verran huijaukselta ottaa 100g suklaata ja levittää se kaikille tutun 200g levyn kokoiseksi pinta-alaltaan, kun siinä kuitenkin on tavaraa vain puolet. Tässä levyssä ei ole mitään lisättyä tavaraa suklaan seassa vaan levy on ihan umpimaitosuklaata. Maku on kaukana Maraboun "tavallisesta" maitosuklaasta ja muutenkin tämä tuntuu suorastaan eri valmistajan tuotteelta. En ikinä arvaisi Marabouksi jos en tietäisi. Suklaa sulaa suuhun mukavasti ja tuntuu sileältä, mutta maussa on jokin pieni vivahde, joka häiritsee imeskelyä. Johtuneeko ohuesta levystä vai mistä, mutta pureskellessa tämä menee hieman jäykähkön rasvan oloiseen olomuotoon. Arvoisat herra ja rouva Marabou: koska teillä on jo täydellinen maitosuklaa olemassa (se tuttu ja perinteinen), miksi tahrata mainetta tällaisella keskinkertaisuudella?
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani