Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou fransk nougat
Tuotteen Marabou fransk nougat valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Nougatit, Patukat.
 

Annamari 08.05.2016
Pakkauksessa on kaki patukkaa, jotka on kuorrutettu ohuelti tummalla suklaalla. Täytteenä on selosteen mukaan ranskalaista nougatia eli oletettavasti sitä valkoista ja sitkeää eikä suklaista. Täyte totta tosiaan on sitkeää ja sitä saa tovin pureskella, ihan kuin purkkaa. Täyte on imelää, mutta myös suklaa maistuu. Tuoksu tässä on kaakaoinen. Nougat tarttuu hampaisiin ja kokonaisuus on liian makea.

Jenni V 12.12.2015
Kaksi tummalla suklaalla kuorrutettua 23-grammaista patukkaa valkoisella ERITTÄIN makealla nougattäytteellä. Täytettä on 64%, ja se on melkomoisen sitkeää, mikä vielä osaltaan korostaa sen makeutta, kun palaset pyörivät suussa pitkän aikaa. Suklaata olisi saanut olla reilummin ja se olisi saanut olla tummempaa (kaakaoprosenttia ei mainita). Nougatissa ajoittain vastaan tulevat hasselpähkinän palaset antavat nougatille kivaa aromia, mutta se ei riitä pelastamaan kokonaisuutta, sitkeä rakenne häiritsee eniten. Kaksi pistettä, onneksi tätä ei myydä Suomessa.

Kirsi I 09.09.2011
Suklaakuorrutteinen pitkulainen patukka, joka tuoksuu hennosti makealle. Ohuen ohut tummasuklaakuori kätkee sisälleen imelääkin imelämpää sitkeän venyvää sokerista vaahtotäytettä. Makeanhimo ainakin lähtee tällä äkkimakealla pläjäyksellä.

Jari 29.01.2009
Sisältä hivelevän makea, mutta ulkoinen suklaa joka maistui tummalta taasen ei jälkimaultaa ollut hyvää. En suosittelisi vaimolle tätä, sillä hän on kranttu. En voi kehua tätä tuotetta loistavaksi nougat suklaaksi. Nougat joka löytyi sisältä oli hivenen kovaa, mutta ei se makuaistiani ärsyttänyt samalla tavalla kuin loistava suklaa jota varmasti on olemassa.

Susanna K 09.04.2008
Tummalla suklaalla päällystetty nougatpatukka. Suklaan maku hieman luontaantyöntävä ja täytekkään ei herätä ihastusta, niin kuin söis kivikovaa toffeeta ja saa pureksia forever että saa jonkinlaisen voiton palasta. Nougat-koostumusta löytyy näköjään monta erilaista versioita... Vahva pähkinän maku löytyy myös patukasta. En tiedä onko tarkoituksella haettu tätä koostumusta Maraboulla vai onko tuote nähnyt jo parasta ennen-päiväyksen? Toivon mukaan kyseessä on ensimmäinen vaihtoehto...

Jarkko 08.04.2008
Joka nougattiin alkaa, se nougatin kestäköön... Otan nyt toisen nougatin heti putkeen, edellinen oli Camille Bloch ragusa jubilé. Tässä(kin) tuotteessa kääreen kuva jo paljastaa mistä on kyse; hyvin ohut suklaakerros nougatin päällä. En siis odota suurta elämystä. 46 gramman patukassa on kaksi tummalla suklaalla kuorrutettua, vähän Jimiä suurempaa lattanapatukkaa. Tuoksu on voimakkaan kaakaomainen, mutta samalla melko teollinen. Puraisen patukkaa ja kas... tämähän ei vastannut odotuksiani lainkaan. Sen tavallisen voimaisen nougatin sijasta täyte on lähes kuin sitkeä vaahtokarkki, joka venyy ja paukkuu hampaiden työskennellessä. Tummasta, joskin ohuesta suklaakuoresta riittää suklaan makua kyllä koko tuotteelle ja samalla vaahtokumitäyte yrittää antaa jotain makua itsestään, mutta ei siitä taida sokeria kummempaa mkaua irrota. Jos leukasi kaipaavat jumppaa, tämä voisi olla purukumille ihan hyvä vaihtoehto.

Salla Elina Salo 17.03.2008
Tummalla suklaalla päällystetty kapea patukka. Järkyttävän sitkeä ja kumimainen, purkkamaisesti jauhettava sisus. Nougat muuttuu pähkinäisen makeaksi, kun sitä on hetken suussa mutustellut. Ei todellakaan sytyttänyt, käy ennemmin leukajumpasta kuin suklaapatukasta. En suosittele hammas- ja leukavaivaisille. Suklaata on vähänlaisesti.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani