Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou never stop
Tuotteen Marabou never stop valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Sokerikuoriset.
 

Jarkko 25.03.2008
Varsin littanoidenja ruskeiden kovasokerikuoristen rakeiden sisus on maitosuklaata. Siinäpä oikeastaan onkin kuvattu tämä namu. Kova sokerikuori ärsyttää minua melkoisesti niin tässä kuin muissakin samantyyppisissä tuotteissa. Vanhasta muistista tuli mieleen sellainen mielikuva, että näitä piti heittää kourallinen suuhun, jotta maun saa kunnolla esiin ja näin tosiaankin tuntuu olevan. Maku ei tosin silloinkaan yllä tavallisen Maraboun maitosuklaan tasolle (ei lähellekään), vaan näissä on jokin oudompi ja vääränlainen maku seassa. Tietenkin tuo maku voi tulla sokerikuorestakin, mutta joka tapauksessa tuote jää lähes ala-arvoiseksi. Tässä ei toimi oikein mikään.

Susanna K 25.03.2008
Maraboun versio ns. ranskanpastilleista. Erona se että nämä ovat päällystetty maitosuklaalla ja sisällä ihan maitosuklainen täyte eli oikeastaan koko karkki on suklaata tosin ratisevia sellaisia. Tämä kuuluu niihin tuotteisiin "kourallinen namia käteen ja kerralla suuhun". Ihan hittipläjäys !!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani