Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou m peanut
Tuotteen Marabou m peanut valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Murot, myslit, hiutaleet & pähkinät, Suklaakuorrutteiset.
 

Jenni V 26.07.2017
200g pussi pehmeällä maitosuklaalla kuorrutettuja kokonaisia maapähkinöitä, joiden päällä on M&M peanutin tapaan rapea sokerikuori, tässä tuotteessa vaan kaikki rakeet ovat tummanruskeita. Pähkinää on reilu neljännes. Yllättävän pehmeää oli tosiaan tuo suklaa, mutta toisaalta kiva että rakeissa on sitten vähän kaikkea, pähkinän rapeutta, pehmeää suklaata ja sokerin rakeisuutta. Sokerikuori tuo ehkä vähän liikaa makeutta kokonaisuuteen, tumma suklaa kenties sopisi tähän paremmin? Onneksi pähkinät eivät toisaalta olleet suolaisia, mieto ja aito pähkinä sopi tähän paremmin. Mutta joka tapauksessa, ihan perushyviä naposteltavia, kolmonen.

Susanna K 22.03.2008
Pallomaisia suklaarakeita jotka päällystetty tummahkolla ratisevalla sokerisuklaalla eli päällinen muistuttaa mm. amerikan pastilleja koostumukseltaan. Sisältä löytyy suolapähkinä täytteenä jonka suolaisuus ei tule hyökkäävästi onneksi esiin vaan sulautuu täysin päälliseen suussa. Mukavia helposti popsittavia palleroita jotka maistuu hyvälle Marabou-suklaalle.

Jarkko 22.03.2008
Suklaakuorrutettuja maapähkinöitä pussissa. Kuori näyttää luonnossa paljon tummemmalta kuin pussin kyljessä, mutta missään ei mainita tummuusastetta. Puraisu paljastaakin totuuden: pinta on tumma (sisäpuolelta valkoinen) sokerikuori, jonka alta sitten löytyy maitosuklaakerros. Suklaakerroksen paksuus on noin kaksi milliä ja ydinosan muodostaa sitten kokonainen maapähkinä. Sokerikuori ei miellytä tässä sen enempää kuin muissakaan karkeissa, mutta muuten kokonaisuus on ihan mukiinmenevä. Pähkinän maku on selkeä ja maitosuklaa vielä tuo sitä hieman esille. Ihan ookoo ämmä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani