Fazer

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium 70% cocoa raspberry
Tuotteen Marabou premium 70% cocoa raspberry valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (täyte).
 

Jenni V 16.06.2017 (Jäsenprofiili)
Tumma ohut suklaalevy, joka yllätyksekseni onkin täytesuklaa, eli tumman ohuen ohuen suklaakuoreen alla on niinkin erikoista kuin suklaatäytettä, kandeeratuin vadelmasattumin (1,1%). Suklaa ei täytteestä hirveästi eroa, ehkä täyte on aavistuksen rasvaisempaa ja pehmeämpää kuin se. Rakenteesta tulee pähkinähippusuklaamieleen, vadelma on kandeerattuna jännän rapsakkaa, mutta kieltämättä tykkään sen mausta. Vadelma ei ole kuitenkaan lempitäytteitäni, eikä suklaakaan mitään huippuaromikasta ole (joskin silti ihan kelpoa), joten reippaat kolme pistettä ansaitsee tämä.

Kirsi I 01.05.2012 (Jäsenprofiili)
Tuoksu on kyllä vadelmainen, vadelma maistuukin voimakkaasti. Suklaa on jokseenkin kaakaoista, mutta tavallista tummaa suklaata. Olisin odottanut enemmän, kuten saman sarjan kirpakassa passionmaustetussa; menee keskinkertaisuuksien sarjaan.

Iikka 22.10.2011 (Jäsenprofiili)
Miellyttävän hedelmäisen tuoksuista tummahkoa suklaata. Ohuiden suklaakerrosten väliin on saatu mahtumaan yhtälailla ohut täytekerros. Marmelaadi(?)täytettä ei ole paljon, mutta siitä irtoaa aavistus pirteää makua. Suklaa on vähäsokerista, kivaa, hyvä perusmaku on säilynyt. Tämä on rajatapaus nelonen, ei juuri valittamista, kuin täytteen vähyys. Laadukkaan oloinen tuote.

Hanna P 20.10.2011 (Jäsenprofiili)
Suuri, laakea palanen tummaa suklaata. Tuoksu kevyen hedelmäinen tai marjaisa. Imeskeltäeassa vuoroin makea vuoroin karvas maku. Marjaisuuttakin hieman. Pureskeltaessa makeus ja marjaisuus korostuvat. Varsin laadukkaan ja täyteläisen makuista. Tosin minun makuuni olisi ollut enemmän jos olisi makeampi makeampi ja marjaisampi version.

Janne J 12.06.2009 (Jäsenprofiili)
Hedelmäinen, houkutteleva tuoksu. Melko pehmeää tummaksi suklaaksi. Maku on perusmiellyttävän rasvainen, ehkä jopa hieman tapapaksu. Kaakao ei luvastusta 70% pitoisuudesta huolimatta ole voimakkaasti esillä, kitkeryyttä ei löydy hakemallakaan; pikemminkin luonnetta saisi olla enemmänkin. Vadelmakin on hyvin tunnistettavissa maussa, ei ole keinotekoista mutta ei toisaalta ihan vasta pensaasta noukitun makuistakaan. Tasaisen harmiton suoritus, mutta ei kovin innostava tai elämyksellinen.

Miriam 19.09.2008 (Jäsenprofiili)
Tuoksu raikas, marjainen ja tumma. Palat hieman isokoisia, muuten ulkonäkö tavallinen. Maku monipuolinen. Tummasuklaa sopivan tummaa minulle. Vadelma antaa raikkaan vivahduksen. Vadelmaa saisi tosin olla enemmän tai eri muodossa, tumman suklaan maku on sen verran dominoiva. Ehdottomasti viitosen suklaa. Plussaa ohuesta levystä.

Elise P 31.05.2008 (Jäsenprofiili)
Vadelmaan vivahtava tuoksu. Maussakin aavistus vadelmaa, mutta muuten maku on tunkkainen, liian kuiva. Ei lainkaan raikas. Todella pettymys.

Eeva 31.05.2008 (Jäsenprofiili)
Tummaa tummaa tummaa… Aluksi tuntui, kuin olisi maistanut tavallista tummaa suklaata. Makea vivahde erottui kuitenkin aika nopeasti. Vivahteen tarkempi määrittely ei oikein onnistunut. Vadelmasuklaaksi mainostettuna pettymys, noin muuten ok.

Salla Elina Salo 28.05.2008 (Jäsenprofiili)
Makea ja marjainen tuoksu, marjaisuus tulee esiin myös maussa. Tumma suklaa on kitkerän katkeraa ja jälkimauksi jää kuivan kaakaoinen, pölyinen maku. Aidon vadelman mausta pisteet.

Meeri 28.05.2008 (Jäsenprofiili)
Tosi tummaa suklaata, joka on kivan ohuena levynä. Muutenhan näin tummaa suklaata ei söisi susikaan. Suklaan pitäisi ilmeisesti maistua myös vadelmalta, mutta vadelmanpalaset tuntuvat lähinnä vain hampaissa.

Kati 28.05.2008 (Jäsenprofiili)
Tuoksu on miellyttävän marjainen. Harmi vaan etten ymmärrä marjojen ja suklaa yhdistämistä. Ei mun juttu. Suklaa itsessään myös varsin hailakan makuista.

Antti M 15.05.2008 (Jäsenprofiili)
Ohut levy (100g), jossa 70% tumman suklaan sekaan on ripoteltu kandeerattuja vadelmapaloja makua antamaan. Tumma suklaa on oikein pätevää ja vadelmat antavat kivan mutta vähäisen säväyksen kokonaisuuteen. Ihan OK tuote mutta ei anna mitään erikoista minulle, joten ei tällaista jaksaisi toiste ostaa...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSA



ETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet