Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium fin 70% hallon
Tuotteen Marabou premium fin 70% hallon valmistusmaa on Belgia. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,71 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (täyte).
 

mia 29.06.2012 : Kitkerä, paahteinen ja kuiva maku. Yh! Ei uppoa. Vadelman makua on tosi vähän. Kitkeryys iskee niin nopeasti. En osta kyl toiste.

Evelyn 20.05.2012 : suussasulavaa , yksinkrrtaisen hyvää.

Miia 04.10.2011 : Uusi tuttavuus "maustetuissa" prosenttisuklaissa. Melko suuret palat ja ohut levy, loistavaa! Vadelma-aromi on haudattu suklaan sekaan, eli palojen välissä ei ollut mitään makeaa vadelmamoussea. Lopputulos on onnistunut, raikkaan ja aidon vadelmainen yhdistettynä täyteläiseen tummaan suklaaseen. Ihanaa, eikä todellakaan liian makeaa! Pientä miinusta siitä, että vademansiemeniä tms. jäi hampaiden väliin rouskuttelun jälkeen... Melkein täydellinen suoritus, mutta koska Dark Mint sai 5 tähteä ja se on himppasen parempaa, annetaan Vadelma-serkukselle 4 tähteä - paremminkin 4+.

Gismo 07.01.2010

Arde 03.11.2009 : Onnistunut vadelman ja tumman suklaan yhdistelmä. Jos kokonaisuus ei olisi hieman kuiva, voisi saada täydet pisteet. Mutta toimii jo näinkin ja jo pari palaa tyydyttää hyvin suklaan nälän.

Maija 08.09.2009

Loveable 10.12.2008 : En pahemmin tummia suklaita ole harrastanut, mutta nyt teki vaihteeksi mieli jotain ei niin makeaa herkkua, joten ostin dark rasperry -levyn. Ekaa palaa maisteltua tuumin, että onpas kuivan ja tunkkaisen oloista. Olen ehkä kerran aiemmin maistanut mitään 70% suklaata, joten maku vaati näköjään hieman totuttelua. Maistelin huomaamatta n. puolet levystä ja vasta silloin vahva kaakaon maku alkoi avautumaan minulle. Tähän jää koukkuun! Plussaa levyn ohuudesta, joka tuo ylellisyyden tuntua. Vadelman olisi suonut maistuvan enemmän. Jos olisi mahdollista, olisin antanut arvosanaksi 3½, mutta pakko antaa 4. Ei tämä maitosuklaata voita. :)
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani