Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou premium 70% cocoa pistachio
Tuotteen Marabou premium 70% cocoa pistachio valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,29 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 09.06.2017
100g levy ihan tyylikkäin, ohuin mutta isoin paloin. 70-prossaisen suklaan joukossa on todella runsaasti (15%) karamellisoitua pistaasirouhetta, ja tuo rouheen runsaus pakottaa suklaan pureskeluun. Tämä on tummassa suklaassa aina vähän harmi, koska silloin ei saa kaakaon aromeista hirveän hyvin kiinni, nytkin ei oikein osaa itse suklaasta sanoa juuta eikä jaata. Pistaasi sinänsä maistuu ihan itseltään, eli siinä on inhoamani marsipaaninen sivumaku. Sen lisäksi en näistä karamellisoiduista lisukkeista ihan hirveästi tykkää tumman suklaan joukossa, koska makeus vähän vesittää tuota kaakaon tummuutta. Kokonaisuudelle kakkonen.

Kirsi I 22.03.2011
Ohut Maraboun tumma levy, jonka kookkahkot palaset tuoskuvat voimakkaasti pistasimantelille. Tumma suklaa maistuukin tummalle, ellei jopa karvaalle, maku ei ole millään lailla pehmeä, vaikka onkin täyteläinen. Pistaasimantelia on runsaasti sopivan pieninä murusina tasaisesti koko levyn alueella, mikä kertoo laadukkaasta valmistuksesta; on aina pettymys, jos omaan palaseen ei satukaan sattumia. Pistaasin maku on voimakas ja suklaa aika karvas, jotain jää puuttumaan tasoittavana tekijänä.

Miriam 01.01.2011
Aluksi tuote maistuu vain laadukkaalta tummalta suklaalta, kunnes marsipaanin tai alkoholin katku lyö läpi. Tässä vaiheessa tekisi mieli sylkeä suklaa ulos, mutta maku alkaa tasaantua ja hetken suussa maistuu jopa siedettävältä.

Marika 24.12.2010
Kovahko lattana palasuklaa, joka ei lohkea "oikeista paikoista" eli palojen reunojen kohdalta ollenkaan. Näyttäisi olevan aikas paljon jotain röhniä mukana. Erikoinen, alkoholimainen maku, jonka lopulta tunnistan karvasmantelin tyyppiseksi. Vaikeaa päättää onko tämä pahaa vai hyvää, joten kolmosella mennään.

Oskari 21.12.2010
Isoja lohkoja tummaa suklaata. Pistaasi ei maistu juuri ollenkaan suklaan seasta. Suklaa itsessään on ihan maukasta. Outo sivumaku, oliskohan käyneen maku?

Sanni 16.12.2010
Tummaa suklaata, joka tuoksuu ja maistuukin hieman käyneeltä, joukossa pähkinää, jota on likaa. En maista tässä pistaasia ollenkaan vaan lähinnä maistuu tummalta suklaalta, jossa jotakin alkoholia joukossa.

Janne J 12.06.2009
Tummaa suklaata ja pistaasipähkinöitä. Kuulostaa hyvälle, sillä pidän molemmista. Korea pakettikin. Tuoksu on makeahko, houkutteleva. Suutuntuma on melko kiva, mutta tämän tuotteen kohdalla olen varma, että sekä sen suklaa että pähkinät maistuisivat paremmilta erikseen. Suklaa on neutraalin laadukasta ja sopivasti rasvaista sekä kaakaoista, mutta pähkinöiden seurassa se jotenkin hukkuu taustalle ja toisaalta pistaasin hyvää makuakaan ei ole liiemmälti aistittavissa - kenties sitä olisi pitänyt olla isompina palasina pienten murusten sijaan. Kokonaisuutena pettymys, ei vaan toimi.

Elise P 31.05.2008
Mielenkiintoinen ulkonäkö, kiinnostava. Maku on kuiva ja hapan, todellakin pettymys kauniin ulkonäön perusteella odotin paljon enemmän.

Milla 31.05.2008
Aivan valloittava paahtuneen hasselpähkinän tuoksu, joka lupaa paljon. Mutta todellisuus on toinen, tarjolla on Maraboun tummaa suklaata, joka on paahtuneen makuinen ja hiukan ehkä kitkerä, jossa on seassa sokeroituja pistaasin paloja. Pistaasi tulee vasta jälkimakuna, ja silloin aika voimakkaana.

Eeva 31.05.2008
Jälleen tummatummaa. Pähkinää joukossa, jota veikkaan hasselpähkinäksi. Yllätys oli, kun tuotteessa piti oleman pistaasipähkinää. Karamellisoituna. Miksi pähkinä on pitänyt karamellisoida, jotta sen on voinut laittaa tuotteeseen? Pohdittavaksi jäi, erottuisiko pistaasipähkinä paremmin ei-karamellisoituna… Tympeä kokemus.

Salla Elina Salo 28.05.2008
Sitrushedelmäisen kirpeä tumma suklaa. Rapeutta kiitettävästi, hyvä suutuntuma. Hirvittävän puumainen jälkimaku. Pistaasipähkinää tässä en maistanut lainkaan, pähkinäisyys tuntui vain rapeutena. Tuskin käyttäisin tätä edes leivontaan.

Meeri 28.05.2008
Tosi tummaa suklaata, joka peittää täysin alleen joukossa olevien pienten pähkinänpalasten maun. Pähkinät tuovat kyllä suklaaseen oman kivan rapsakan lisänsä, mutta suklaa on vaan kerta kaikkiaan liian tummaa minun makuuni.

Kati 28.05.2008
Odotukset korkealla - ihana yhdistelmä - mutta pettymys on suuri. Tuoksu on hyvä, tosin hasselpähkinäinen, maku todella valju ja hailakka. Sekä suklaan että täytteen. En tunnistanut pistaasiksi pakettia katsomatta. Harmi.

Antti M 28.05.2008
Ohut tumma levy, joka haiskahtaa käyneelle. Jotain pähkinämäistä löytyy joukosta mutta maku on alkoholimainen, eikä tätä oikein pistaasiksi heti miellä vaikka niistä kokonaisina pidänkin jonkin verran. Todella ikävän makuinen tuote, eikä tätä vapaaehtoisesti toiste söisi vaikka suklaa sinänsä onkin vielä ihan syötävää, joskin kuivakkaa...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani