Laatusuklaa

MARABOU Suklaalevyraadissa

Marabou pigall
Tuotteen Marabou pigall valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Marabou -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 18.12.2015
Patukka, joka on todella vaalean maitosuklainen. Sisällä vieläkin vaaleampi nougat-tyyppinen hieman vaahtomainen täyte ja sen seassa rouskuvia riisi? paloja. Suutuntuma tässä on todella pehmeä ja suklaa sulaa ällistyttävän nopeaa vauhtia suussa, jopa liiankin nopeasti. Rouskeet ovat mieleeni ja kun itse suklaa on sulanut, jäävät ne suuhun. Tämä on todella helppoa syötävää, tosin melko makeaa. Uusi tuttavuus minulle tämä patukka, mutta ei varmaankaan jää viimeiseen kertaan tämän syöminen, oli nimittäin positiivinen yllätys! Omassa makeiden suklaiden sarjassa tämä pärjää oikein mainiosti. En keksi suurtakaan kritiikkiä, ehkä hieman jämäkämpänä olisi vielä parempi.

Jenni V 25.08.2015
Kaksi 20g maitosuklaapäällysteistä patukkaa, jossa on täytteenä 58% hasselpähkinätryffeliä. Tämä on vähän kuin länsinaapurin fami, mutta tässä kuorrute on paljon vaaleampi ja makeampi. Superrasvainen patukkahan tämä on, ja ekan patukan syömisen jälkeen rasvaisuus alkaa häiritä. Tryffelin seassa on vielä 7% riisikrispiä, joka on minusta pikkuisen liian kovaa. Silti maku on tasapainoinen, tulee kovasti mieleen Brunbergin nougattryffeli, josta pidän paljon. Kolme pistettä irtoaa, rasvaisuudesta on pakko sakottaa.

Miriam 06.05.2009
Suurehko patukka. Melko vaaleaa suklaata. Sisällä makeaa massaa ja riisimuroja. Maku teollinen suklaamousse. Ylimakeaa.

Salla Elina Salo 10.10.2007
Ihan kamalaa. Maistuu kevyesti maitosuklaalla päällystetyltä rasahtelevalta voilta. Rasvainen ja todella makea jälkimaku.

Antti K 17.08.2007
Tässä on ainesta, tää on todella makeaa ja ehkä taas vois puolittaa kerta-annoksen. Syön tätä säännöllisin väliajoin mutta tarvii mukaan jonkun jossa on suklaata koska Pigallhan on täyttä rasvantuntuista ja makuista sisuketta.

Anja 04.01.2007
Päällä tyypillistä Marabousuklaata ja sisällä vaaleampaa pehmeää rasvaisen tuntuista täytettä, jossa miellyttäviä riisimurotyyppisiä pieniä raksuja. Jättää liian rasvaisen jälkimaun.

Satu 27.10.2006
Vaaleaa maitosuklaata ja vielä vaaleampaa pehmeää täytettä, jossa raksuvia keksin(?) palasia. Makea mutta ehkä hieman voimainen makupläjäys.

Antti H 27.10.2006
Taattua Maraboun vaaleata maitosuklaata ja täytteenä jotain suklaisaa sekä raksuvia palasia. Herkullista, mutta ei ehkä voi syödä kovin montaa patukkaa putkeen.

Susanna K 09.11.2005
Maraboulta superhyvä korvike ennenmuinoin myynnissä olleelle Fami-patukalle (sen valmistajaa en muista). Sopivan makea ja maitosuklainen sekä sisällä suklaassa mukavan rutisevia keksipaloja. Pehmeää ja suussa sulavaa syötävää.

Jarkko 06.11.2005
Kovahkoja riisimuroja sisältävä maukasta Maraboun suklaata. Tuotteen tunnistaa Marabouksi, vaikka ei pakkausta näkisikään. Riisimuroja ympäröivä tuote on vähän liian löysää minun makuuni. Tämä oli kuitenkin ensikosketus tähän patukkaan, joka on ollut myynnissä vuosikymmeniä ja ensivaikutelma ei ole ollenkaan hullumpi. Tätä pitää kyllä ostaa toistekin. Miksihän en ole aiemmin tätä ostanut...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani